Ο Στ. Λεουτσάκος στην διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας τριτέκνων

1136
τριτέκνων

Ο Στάθης Λεουτσάκος συντονιστής της Π.Γ. της ΛΑ.Ε, παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε  στην πλατεία Συντάγματος –με πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου- η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) και έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαστε στο πλευρό των οικογενειών που τις εξαθλιώνουν οι πολιτικές των μνημονίων. Είμαστε σταθερά δίπλα τους στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους. Οι μειώσεις που υλοποιούνται είναι αντικοινωνικές και απάνθρωπες, γιατί οι πολυμελείς οικογένειες έχουν κατά τεκμήριο περισσότερες οικονομικές ανάγκες από τις υπόλοιπες, ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, μνημονίων λιτότητας, υψηλής ανεργίας και μεγάλης φτώχειας. Επίσης, αυτές οι περικοπές θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη όξυνση του δημογραφικού προβλήματος, που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνικής ασφάλισης, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.
Στηρίζουμε τον αγώνα των πολυμελών οικογενειών, για να μην προχωρήσει η μείωση των επιδομάτων τους, που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης, για εξομοίωση των τρίτεκνων με τους άλλους πολύτεκνους και για φορολογικές ελαφρύνσεις, για εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
για οικονομική και κοινωνική στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας