Ο Ν. Κοτζιάς στην γραμμή των "παλληκαρισμών" τύπου Π. Καμμένου

2089
κοτζιά

Συγχαρητήρια στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά. Ζήλεψε την δόξα του Π. Καμμένου και άρχισε εκ των υστέρων και φυσικά εκ του ασφαλούς τις μεγαλοστομίες και τους παλληκαρισμούς. Ο Ν. Κοτζιάς ισχυρίστηκε ότι αν συμβεί ξανά αντίστοιχο περιστατικό σαν το πρόσφατο των Ιμίων, τότε, όπως επί λέξει είπε, “δεν θα υπάρξει ξανά από μέρους μας τέτοια ειρηνική συμπεριφορά”.
Αν δεν κάνουμε λάθος, πάντως, μη “ειρηνική” αλλά “στρατιωτική” ήταν η αντίδραση και της κυβέρνησης Σημίτη το 1996 στο πρώτο μεγάλο επεισόδιο στα Ίμια. Τα αποτελέσματα, όμως, είναι γνωστά. Τα Ίμια κατέστησαν “γκρίζα” και η στρατιωτική κρίση έληξε με μια επαίσχυντη συμφωνία υπό την μεσολάβηση των ΗΠΑ και το ευχαριστώ απέναντί τους του Κ. Σημίτη.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα τούτη την ώρα δεν είναι οι εύκολοι λεονταρισμοί. Η Τουρκική απειλή δεν αντιμετωπίζεται χωρίς στρατηγική, με ευκαιριακές κινήσεις,προσωπικές κορώνες και πολιτικές υποτέλειας.
Αντίθετα, η Ελλάδα αυτή την ώρα χρειάζεται να απεμπλακεί από τη μνημονιακή αποικιοποίηση, να χαράξει μια νέα εξωτερική και αμυντική πολιτική, να αναδιατάξει τις συμμαχίες της, να διαμορφώσει το δικό της συνεκτικό σχέδιο, να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να επιδείξει μια καινούρια αυτοπεποίθηση και γνήσιο πατριωτικό φρόνημα υπεράσπισης της πατρίδας μας, μακριά από νεοεθνικοφροσύνες που καταλήγουν γρήγορα σε άτακτες υποχωρήσεις και προδοσίες.
Αυτά, όμως, απαιτούν μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή στην χώρα και νέες πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες να βάζουν τον τόπο πάνω από την καρέκλα τους και την ξένη “προστασία”.

1 σχόλιο

  1. Και ο Καμμένος και ο Κοτζιάς εκτός από ανούσιες φανφάρες δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να εμποδίσουν τα σχέδια εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας.
    Ξενόδουλοι τροικανοί υπηρέτες, επικεφαλείς μιας ανίσχυρης μνημονιακής αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας