Λαφαζάνης-Γαλάνης:Συνάντηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό με τον Mohammed Khatib

2013
Λαφαζάνης, Γαλάνης

Συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΛΑΕ ο Γραμματέας της ΛΑΕ Παν. Λαφαζάνης και ο υπεύθυνος τμήματος εξωτερικής πολιτικής της ΛΑΕ, Νίκος Γαλάνης με τον Mohammed Khatib συντονιστή στην Ευρώπη, της Οργάνωσης Αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους φυλακισμένους «Samidoun» και συζήτησαν για την κατάσταση της Παλαιστίνης και τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.
Η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ ενημερώθηκε τόσο για το συνεχιζόμενο εποικισμό της δυτικής Όχθης που πλέον φτάνει του 700.00 εποίκους, την κλιμακούμενη αγριότητα και βαρβαρότητα με την οποία οι ιέρακες του Ισραήλ αντιμετωπίζουν τους Παλαιστίνιους όσο και για την προσπάθεια αρκετών Κυβερνήσεων των Αραβικών κρατών, να απομονώσουν τον Παλαιστινιακό αγώνα προς χάριν συμμαχιών με το Ισραήλ και υπό την επίβλεψη των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών.
Σε αυτήν την πολιτική πρωταγωνιστεί και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που συμμαχεί στρατηγικά με Ισραήλ και Αίγυπτο αδιαφορώντας τόσο για τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης ανατολής και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Ο άξονας, Ισραήλ-Αίγυπτος-Ελλάδα, είναι ένας άξονας καθόλου φιλειρηνικός, εγκυμονεί κινδύνους για όλους τους λαούς της περιοχής και επιβλέπεται- επιβάλλεται από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό προς χάριν των συμφερόντων του, και των συμφερόντων του Ισραηλινού Χωροφύλακα τους.
Η ΛΑΕ αποδοκιμάζει την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει τον Παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του και που στην βάση των ανισότιμων  ενεργειακών συμφωνιών” ενισχύει μία καθόλου ειρηνική και επικίνδυνη στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ.
Η Λαϊκή Ενότητα παραμένει αταλάντευτα στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, που εδώ και χρόνια μέσα από τις Ιντιφάντες δείχνει τον ανεξάρτητο δρόμο του αγώνα της απελευθέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας