Η παραπληροφόρηση με τον Παν. Λαφαζάνη, την ΛΑ.Ε και το συλλαλητήριο

5234
συλλαλητήριο

Κακόπιστοι και κακόβουλοι αλλά και απληροφόρητοι και τελούντες σε σύγχυση έχουν, όπως μας λένε πολιτικοί κύκλοι αλλά και απλοί άνθρωποι, οργιάσει στην παραπληροφόρηση σχετικά με την στάση του Παν. Λαφαζάνη και της ΛΑ.Ε έναντι του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα.
Χαρακτηριστικά και μόνο μας αναφέρουν ότι πριν λίγες μέρες η «Ελληνοφρένεια», εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά τις «φιλικές» διαθέσεις της προς τον Παν. Λαφαζάνη, τον οποίο έβαζε ψευδέστατα να πηγαίνει μαζί με την Κωνσταντοπούλου στο συλλαλητήριο, φέρνοντας, μάλιστα και τις Απόκριες ως δικαιολογία αυτής της συμμετοχής του. Τα συγχαρητήριά μας!
Ακόμα χειρότερα, την ίδια παραπληροφόρηση, μας κατάγγειλαν, ότι έκανε το Σάββατο (3/2) στις 3.30μμ περίπου ο ραδιοσταθμός του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», όπου προανήγγειλε τη συμμετοχή του Παν. Λαφαζάνη στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
Φαίνεται ότι κάποιοι είτε δεν παρακολουθούν είτε σκόπιμα διαστρεβλώνουν και τις θέσεις της ΛΑ.Ε και προσωπικά του Γραμματέα της, μας έλεγαν στελέχη της παράταξης, προσθέτοντας ειρωνικά ότι κάνουν και το μέγα σφάλμα να μη διαβάζουν Iskra.
Ε, λοιπόν, τους επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο: Και η ΛΑ.Ε και ο Παν. Λαφαζάνης δεν συμφωνούν και είναι αντίθετοι με αυτά τα συλλαλητήρια και τον προσανατολισμό τους και φυσικά με κανέναν τρόπο δεν συμμετέχουν σε αυτά. Τελεία και παύλα.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας