Χάρις στην παρουσία του κινήματος ανεστάλη ηλεκτρονικός πλειστηριασμός σπιτιού 67τ.μ. Η νίκη αφιερώνεται στα ψέμματα του Τσακαλώτου!

3249
ηλεκτρονικός πλειστηριασμός
Αποφασιστική κινητοποίηση πραγματοποίησε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα στο συμβολαιογραφείο του Στέφανου Βασιλάκη επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου 21.
Στο συμβολαιογραφείο αυτό ο Στ. Βασιλάκης επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μεταξύ των οποίων και διαμέρισμα 67 τ.μ. για ένα χρέος 100 χιλ. ευρώ.
Η παρέμβαση της ΛΑ.Ε. και του κινήματος αποσκοπούσε να ματαιώσει κυρίως αυτόν τον απολύτως απαράδεκτο πλειστηριασμό.
Όταν οι Λαφαζάνης, Λεωτσάκος και άλλοι χτύπησαν το πρωί στις 10 το κουδούνι του συμβολαιογραφείου, ζητώντας να δουν τον συμβολαιογράφο, η γυναικεία φωνή που απάντησε από το θυροτηλέφωνο στον Λαφαζάνη απάντησε, ψευδώς όπως απεδείχθη, ότι ο Στ. Βασιλάκης είναι απών.
Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, με τη μεσολάβησητης αστυνομίας και παρουσία, άκουσον-άκουσον, του ταξίαρχου διοικητή της Αστυνομίας Πειραιά, ο κ. Στ. Βασιλάκης εδέησε και συναντήθηκε στο γραφείο του με τους Παν. Λαφαζάνη και Στ. Λεωτσάκο.

Οι δύο τελευταίοι κατήγγειλαν όλες τις μεθοδεύσεις που προηγήθηκαν και εν γένει τους αδιαφανείς αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, των οποίων ζήτησαν την κατάργηση και απαίτησαν να σταματήσει ειδικότερα ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του διαμερίσματος των 67τ.μ.
Ο Στ. Βασιλάκης ενημέρωσε ότι ο πλειστηριασμός αυτού του ακινήτου ανεστάλη την ύστατη στιγμή, διότι ο ιδιοκτήτης του έσπευσε να προβεί σε ρύθμιση.
Είναι προφανές οτι οι αρχές φοβούμενες τις αντιδράσεις και την κατακραυγή και υπό την πίεση της διαμαρτυρίας έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο βιάστηκαν να αναστείλουν τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό, ο οποίος κατέρριπτε παταγωδώς την κακοστημένη κυβερνητική προπαγάνδα αλλά και την συκοφάντηση του κινήματος.


pleistpeir5
pleistpeir1
pleistpeir2 pleistpeir3
pleistpeir4
 
Ο αγώνας του κινήματος συνεχίζεται σήμερα στις 3μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας