Ζεύγος Obama: Το''ίνδαλμα των φτωχών'' σε βίλα με 15.000 την βραδιά και σε εξωτικά νησιά

3544
Obama

Η ψευτιά, η υποκρισία, το εμπόριο ιδεών και της δημοκρατίας αποκαλύπτονται πλήρως από την προκλητική χλιδή της υπερπολυτελούς διαβίωσης του ζεύγους Obama, που κατά τα άλλα εμφανίζεται υπερασπιστής της φτωχής Αμερικής και των αδικημένων του πλανήτη.
Αυτός είναι ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός μιας οικτρής μειοψηφίας που εκμεταλλεύεται και καταδηναστεύει όλο τον πλανήτη.
Δεν έχουν συμπληρώσει καλά καλά τετράμηνο από τη στιγμή που αποχώρησαν από το Λευκό Οίκο και οι Obama φαίνεται ότι απολαμβάνουν στο έπακρο τα  υπέρ προνόμια του να είσαι… πρώην Πρόεδρος και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τη δυνατότητα με χορηγίες να κάνουν μια μοναδική σε πλούτο και πολυτέλεια ζωή.
Μετά το νησί Νέκερ του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, το θρυλικό εξωτικό νησί Μπράντο στη Γαλλική Πολυνησία, το ζεύγος Obama ήρθε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία.
Ακολουθώντας τα βήματα των bon viveur, Barack και Michel Obama κάνουν τις διακοπές τους στην Τοσκάνη. Έφθασαν μόλις την περασμένη Παρασκευή με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο του Γκροσέτο. Το τζετ τους συνόδευαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι μαχητικά αεροσκάφη. Από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν στη βίλα Borgo Finocchieto στο Buonconvento, που διαμένουν, έναντι 15.000 δολαρίων τη βραδιά, με αυτοκινητοπομπή 13 αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή που διαμένουν οι αρχές επέβαλαν ακόμη και απαγόρευση κυνηγιού μην και κάποιος περάσει τον πρώην Πρόεδρο για θήραμα και του ρίξει κατά λάθος. Το ζεύγος βρέθηκε χθες και προχθές στη μαγευτική και γραφική Σιένα, όπου τους αναγνώρισαν και οι ντόπιοι οι οποίοι και φώναζαν στο δρόμο ”Ο πρόεδρος Obama, ο πρόεδρος Obama”, με το ζεύγος να απολαμβάνει την χλιδάτη ζωή των ελάχιστων υπερπλουσίων για τους οποίους και μόνο έχει αξία και περιεχόμενη η λεγόμενη ”παγκοσμιοποίηση»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας