Δημοσκοπικές εταιρείες: Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία. Ως πότε;

2629
αποθέωση

Οι δημοσκοπήσεις εξαπάτησης του Παν/μιου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) υπό τον διδάκτορα του ιστορικού αναθεωριτισμού κ. Μαραντζίδη μπορεί, να συνιστούν, ενδεχομένως, το πιο ακραίο παράδειγμα του είδους.
Μπορεί ο κ. Μαραντζίδης να έχει εργολαβικά αναλάβει το έργο να εμφανίζει θριαμβεύουσα τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά η μέθοδος παραπλάνησης του ΠΑΜΑΚ, που σφετερίζεται το όνομα ενός δημόσιου Παν/μιου, είναι, περίπου, κοινή με όλες, σχεδόν, τις δημοσκοπήσεις.
Παντελώς ανεξέλεγκτες οι δημοσκοπικές εταιρείες, συνιστούν την άλλη όχθη της διαπλοκής και της χειραγώγησης του πολιτικού σκηνικού που επιχειρούν τα μίντια.
Στόχος όλων, σχεδόν, των δημοσκοπικών εταιρειών, οι οποίες άλλωστε πληρώνονται από τους βαρόνους των μίντια και τα κόμματα που τις παραγγέλνουν, είναι να εμφανίζουν ένα ελεγχόμενο μνημονιακό σκηνικό στην ελληνική αποικία, όπου οι δυνάμεις που το αμφισβητούν να εμφανίζονται περιθωριακές έως ανύπαρκτες.
Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται πολιτικά εγκλωβισμένοι και αιχμάλωτοι μιας ορισμένης προκαθορισμένης διάταξης στο πολιτικό σκηνικό και να θεωρούν πως οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι μάταιη και χωρίς προοπτική.
Στις δημοσκοπήσεις φυσάει εντελώς διαφορετικός άνεμος από την οργή και την απέχθεια της κοινωνίας απέναντι στο σημερινό κατεστημένο.
Με ιδιαίτερο μένος αντιμετωπίζουν οι εταιρείες της φαυλότητας την Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η Λαϊκή Ενότητα αντιπροσωπεύει με την ενωτική της πολιτική και το ρεαλιστικό εναλλακτικό ριζοσπαστικό της πρόγραμμα την μεγάλη απειλή για το σύστημα, γιατί μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα μια νέα λαϊκή δυναμική νίκης.
Είναι χαρακτηριστικό, όπως πληροφορούμεθα, ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες, πέραν των πολλών άλλων, δεν κάνουν ονομαστική αναφορά στην ΛΑ.Ε στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, παρότι γνωρίζουν άριστα πως ο τίτλος της ΛΑ.Ε δεν έχει καταγραφεί ισχυρά στην κοινή γνώμη, αφού η τελευταία είναι μεθοδικά “εξαφανισμένη” από τα μέσα ενημέρωσης.
Έτσι, στην ουσία, είναι ως να κάνουν δημοσκόπηση, έχοντας αποκλείσει την ΛΑ.Ε!!!
Οι κλειδοκράτορες του συστήματος εξαπατούν χονδροειδώς τους πολίτες για να εμφανίσουν ένα ελεγχόμενο πολιτικό σκηνικό.
Οι δημοσκοπικές εταιρείες δεν ελέγχονται από πουθενά.
Οι ενδιαφερόμενοι, τα κόμματα, ιδίως κόμματα ριζοσπαστικού προσανατολισμού, δεν έχουν καμιά πρόσβαση στα στοιχεία τους.
Οι εισαγγελικές αρχές παρακολουθούν ως θεατές την πολιτική κερδοσκοπία των δημοσκοπικών εταιρειών. Γρήγορα, όμως, με μηνύσεις, μαζικές διαμαρτυρίες και καταγγελίες, πολλοί θα κάτσουν στο σκαμνί.
Δεν υπάρχουν εγκλήματα που εσαεί παραμένουν ατιμώρητα!
Οι πολίτες δεν είναι δυνατόν να ανέχονται να τους αντιμετωπίζουν ως “κοπάδι προβάτων” επί σφαγήν.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας