Αλληλεγγύη στην Αφρίν: Συγκέντρωση Τρίτη (20/3) και πορεία στην Τουρκική πρεσβεία

2176
συγκέντρωση

Η ΛΑ.Ε, μαζί με τις οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα και με τους Κούρδους που ζουν στην χώρα μας, συμμετέχει σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μαχητές της Αφρίν που, παρά την πτώση της πόλης, συνεχίζουν τον ανταρτοπόλεμο κατά της Τουρκικής βαρβαρότητας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη20/36 μ.μ. στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στην Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

Παν. Λαφαζάνης: «Αλληλεγγύη στον συνεχιζόμενο αγώνα των Κούρδων στην Αφρίν. Η αλληλεγγύη στην Αφρίν είναι και βοήθεια στην Κύπρο και στο Αιγαίο για την εφαρμογή της διεθνούς νομιμότητας»

«Αποτελεί ντροπή και όνειδος για την ελληνική κυβέρνηση και όλο το βρώμικο μνημονιακό τόξο, που δεν τόλμησε να εκδώσει κανένας τους ούτε μια ανακοίνωση αποδοκιμασίας της τουρκικής εισβολής και βαρβαρότητας στην Αφρίν.
Ο συνεχιζόμενος αγώνας των Κούρδων στην Αφρίν είναι και δικός μας αγώνας. Συνιστά και εθνική υπόθεση για την Ελλάδα.
Αν η Τουρκία σταθεροποιήσει την κατοχή της στην Αφρίν, δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την Συρία και αντίθετα θα προσπαθήσει να επεκτείνει στην χώρα αυτή τα κατεχόμενα εδάφη και την επιρροή της, προκειμένου να ενδυναμώσει τον ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή.
Γι’ αυτό η αλληλεγγύη στον αγώνα των Κούρδων στην επαρχία Αφρίν είναι ταυτόχρονα αγώνας για την προάσπιση της Κύπρου και του Αιγαίου και την εφαρμογή της διεθνούς νομιμότητας.
Όλοι/-ες την Τρίτη (20/3) στα Προπύλαια 6.μ.μ. και στην πορεία προς την τουρκική πρεσβεία».

Αίσχος! Κλείνουν την Τρίτη το απόγευμα τον σταθμό «Πανεπιστήμιο λόγω της συγκέντρωσης ΛΑ.Ε – Κούρδων για την Αφρίν

Με προβλήματα θα διεξάγονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 του μετρό, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 16:30.
Η αιτία είναι η συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Αφρίν που θα πραγματοποιήσει στα Προπύλαια η Λαϊκή Ενότητα, σε συνεργασία με οργανώσεις Κυπρίων και Κούρδων που ζουν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, η διέλευση των συρμών θα γίνεται κανονικά χωρίς να πραγματοποιείται στάση στον συγκεκριμένο σταθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας