Συνέδριο ΔΗ.ΣΥ.: Οι βρυκόλακες του ΠΑΣΟΚ πάλι μαζί στο προσκήνιο

6909
συνέδριο

Διψούν ξανά για αίμα από τον ελληνικό λαό.
Μπορεί να το θεωρήσετε αστείο ή ανέκδοτο. Και όμως δεν είναι. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας κανονικός «ψευτο-γιάπης της παγκοσμιοποίησης», «πολιτικά ηλίθιος», κανονικός υπάλληλος των πιστωτών, άνθρωπος της διαπλοκής και της μεταμοντέρνας αποβλάκωσης, εισερχόμενος στο Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. σχεδόν αποθεώθηκε. Ρυθμικά η ιαχή «Παπανδρέου – Παπανδρέου» δονούσε την ατμόσφαιρα! Το χειροκρότημα στο Συνέδριο προς τον άνθρωπο που έβαλε πραξικοπηματικά, στα τυφλά, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, παρά μόνο εκτελώντας εντολές από τα αφεντικά του, και χαζοχαρούμενος, την Ελλάδα στο μνημόνιο, ήταν σαφώς ισχυρότερο και διαρκέστερο από εκείνο προς την δύσμοιρη Φώφη Γεννηματά, που συμπιέζεται από Παπανδρέου και Βενιζέλο, προσπαθώντας να επιβιώσει, κάνοντας τεχνητές ενέσεις «του τίποτα» και δίνοντας στις τελευταίες κωμική αρχηγική «πυγμή».
Όλοι οι εν ζωή βρυκόλακες του ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί, στο Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., δίπλα στα απολειφάδια της ΔΗΜΑΡ, με τον πρώην αρχηγό της Φώτη Κουβέλη να γλείφει τον Τσίπρα για μια θέση στην κυβέρνηση της ”εσχάτης προδοσίας”.
Μέχρι κι ο ακατονόμαστος Ραγκούσης προσήλθε στο Συνέδριο, για να διαγραφεί αμέσως από την Διαμαντοπούλου! Φυσικά δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, ο αρχικαταστροφέας Σημίτης.
Η παρουσία, όμως, που ήταν όλα τα λεφτά, ήταν εκείνη του ανεκδιήγητου και εξωνημένου Προέδρου της αντεργατικής ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου.
Κι όμως, αυτή η αξιοθρήνητη αντιαισθητική εικόνα, που έπρεπε να προκαλεί αναγούλα και ακατανίκητη απώθηση, βρίσκει ακόμα κάποιο εκλογικό ακροατήριο, το οποίο, πέραν από πολίτες που έχουν προσκολληθεί αμετάθετα στο ΠΑΣΟΚ, συναποτελείται συνήθως από «πελάτες» ή φιλόδοξους αναρριχησίες και άφθονους υπαλλήλους της διαπλοκής.
Ακόμα χειρότερα, αυτή η αξιοθρήνητη αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ, στην πιο κακή έκδοση του τελευταίου, έχει καταστεί το «μήλο της έριδος» και η «πολύφερνη νύφη» ανάμεσα στη ΝΔ και τον καταρρέοντα ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας και την κατάπτωση των δύο τελευταίων στο παρακμιακό «πάρτι» του ξεπεσμένου αστικού πολιτικού κατεστημένου.
«Η Κεντροαριστερά ξυπνάει», δηλώνει ενθουσιασμένο πρωτοσέλιδα το Κυριακάτικο Βήμα (2/7), αγουροξυπνημένο κι αυτό μετά την εξαγορά του.
Ξυπνάει, όμως, μαζί με όλο το βρυκολακιασμένο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο, προσδοκώντας να ξαναπιεί το αίμα του τόπου και του λαού.
Όσοι δεν διαθέτουν μνήμη, παρά μόνο ιδιοτελή συμφέροντα, είναι καταδικασμένοι να ξαναγίνουν θύτες αυτού του τόπου, στον βαθμό που ασυγχώρητα θα το ξαναεπιτρέψει ο λαός, χειραγωγούμενος αλλά όχι ανεύθυνος, από τα ίδια εφιαλτικά συμφέροντα. Έλεος!

Τ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας