Πλήθος κόσμου στη συζήτηση Αλαβάνου, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη στο φεστιβάλ ΛΑ.Ε

12479
ΛΑ.Ε

Με πλήθος κόσμου, σε ένα κατάμεστο χώρο και με μεγάλο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (8/7) το βράδυ συζήτηση στη δεύτερη μέρα στο φεστιβάλ της ΛΑ.Ε ανάμεσα στον Αλέκο Αλαβάνο, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Οι ομιλητές ανέλυσαν τη σημερινή συγκυρία, καυτηρίασαν την μνημονιακή βαρβαρότητα και την νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και ανάδειξαν τις προτάσεις και τις θέσεις τους για μια εναλλακτική αντιμνημονιακή προοπτική στη χώρα και τη συγκρότηση μετώπου των αριστερών, ριζοσπαστικών,πατριωτικών, δημοκρατικών  αντιμνημονιακών δυνάμεων.
unnamed (11)
Με την πρώτη ευκαιρία η Iskra θα δημοσιεύσει τα βασικά σημεία των ομιλιών της συζήτησης.
Μετά τη συζήτηση ακολούθησαν συναυλίες εξαιρετικών συγκροτημάτων και η αυλαία έκλεισε με συναυλία από τους Χαίνηδες.
Η μεγάλη επιτυχία του διήμερου φεστιβάλ της Λαϊκής Ενότητας στέλνει ελπιδοφόρα ενωτικά, αγωνιστικά και νικηφόρα μηνύματα σε όλο τον ελληνικό λαό.
Η πολιτική, κινηματική και πολιτιστική προσπάθεια της ΛΑ.Ε θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι με νέες καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες.
unnamed (5) unnamed (6)
 
unnamed (12)
σδασδ
unnamed (13) unnamed (14)
unnamed unnamed (1)unnamed (15) unnamed (16) unnamed (17)
unity sabbato diafores2
unnamed (18)
unnamed (8) unnamed (9)
unity sabbato diafores1
unity sabbato diafores3
unity sabbato diafores4
unity sabbato diafores5
unity savvato synaylia1
unity savvato synaylia2
unity savvato synaylia3
unity savvato synaylia4
unity savvato synaylia5

2 Σχόλια

  1. Θα μπορούσατε τουλάχιστον σε μισή σελίδα να μας ενημερώσετε για αυτό που πολλοί σύντροφοι περιμένουν, κυρίως για μας που απέχουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Αθήνα, να ακούσουν/διαβάσουν: το θέμα της πολιτικής συμμαχίας με τους συμμετέχοντες στη συζήτηση.
    Δημήτρης

    • Ήδη στην Iskra δημοσιεύθηκε το τελευταίο (και σημαντικότερο) μέρος της ομιλίας του Αλέκου Αλαβάνου στην εκδήλωση, όπως μας απεστάλη από τον ίδιο μέσω της ιστοσελίδας του Σχεδίου Β. Θα ακολουθήσουν, το συντομότερο δυνατό, ευρείες περιλήψεις των ομιλιών τόσο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όσο και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας