Ντροπής πράγματα! Η Βασιλική Θάνου προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του Τσίπρα

2
6000
θάνου

Δεν πρόλαβε η Βασιλική Θάνου να αποχωρήσει από την θέση της Προέδρου του Αρείου Πάγου, από την οποία έφυγε στις 30/6/2017 και το Μέγαρο Μαξίμου, με μια κίνηση που δείχνει ότι τα περί ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης είναι κενό γράμμα και μια τρύπα στο νερό, την τοποθέτησε «αμισθί» (!) στην θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της ΓΓ του πρωθυπουργού, μια θέση ευθέως πολιτική, άκρως εμπιστευτική και η οποία προϋποθέτει την πλήρη πολιτική εμπιστοσύνη του ίδιου του Τσίπρα. Πότε επετεύχθησαν όλα τούτα; Σε μια βδομάδα; Ή προϋπήρχαν και έπαιξαν ρόλο και στην επιλογή της στην Προεδρία του Αρείου Πάγου;

Δυστυχώς, αυτή η τοποθέτηση, που δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, επιβεβαιώνει και δείχνει πολλά για τις σχέσεις όλων των κατεστημένων κυβερνήσεων και όλων των κατεστημένων κομμάτων και όχι φυσικά μόνο του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, με την κατά τα άλλα «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη.

Ο τόπος χρειάζεται μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή σε όλα τα επίπεδα και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της καταστροφής, ανατροπή που ισοδυναμεί με πραγματική επανάσταση, για να μπορέσει να ανασάνει η Ελλάδα και για να αποκατασταθούν η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κριμα που πιστευα στην καθαροτητα σου Παναγιωτη!!!! Δυστυχως καθε λιγο φαινεσαι μικροτερος των περιστασεων!! Κριμα! Ενταξει, δεν περιμενω να δημοσιευτει!!!

    • Αν παρουσιάζατε και κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να στοιχειοθετεί την άποψή σας, καλά θα ‘ταν… Αλλά υποπτευόμαστε πως δεν διαθέτετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ