Κακή αρχή, πολύ κακή αρχή, ο Φ. Κουβέλης.

3214

Από τους ψευτό-τσαμπουκάδες του Παν. Καμμένου φαίνεται πως πέσαμε στους γλυκανάλατους Βρυξελλοεμπνευσμένους χυλούς του Φ. Κουβέλη.
Αφήνουμε κατά μέρος την επιπόλαιη αρχική δήλωση του Φ. Κουβέλη ότι εντός πολύ σύντομου χρόνου οι 2 συλληφθέντες από την Τουρκία στρατιωτικοί μας θα έχουν επιστρέψει την Ελλάδα και προσπερνάμε την άλλη αοριστία του ότι ελπίζει να αξιολογηθεί το περιστατικό από την Τουρκία στις πραγματικές του διαστάσεις, λες και δεν κατάλαβε τι συνέβη ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα για τη σύλληψη, την προφυλάκιση, τις κατηγορίες και την επικείμενη δίκη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.
Εκεί, όμως, που αρκετοί γελάσανε μέχρι δακρύων, ήταν όταν ο Φ. Κουβέλης, στην παρθενική του συνέντευξη, μίλησε για την ‘’πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική’’ (!), ως να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη και δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου έχει σπάσει το κοντέρ του ευρωατλαντισμού και της αμερικανοδουλείας και όταν ακόμα καθησύχαζε αφελώς ότι η τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζεται, αφού τα “σύνορα μας είναι, άλλωστε, σύνορα της Ευρώπης”!!!
Αυτό θα πει ευρωλαγνική αυταπάτη μέχρι σημείου πολιτικής ηλιθιότητας.
Ευρωπαϊκά, κύριε Φώτη, είναι και τα σύνορα της Κύπρου, ευρωπαϊκά είναι και τα Ίμια, ευρωπαϊκό σύνορο είναι και ο εναέριος χώρος μας και βλέπουμε πως έχουν καταντήσει σουρωτήρι και στρατσόχαρτο.
Αν περιμένει Κουβέλης και κυβέρνηση να έρθουν Γερμανοί ή Γάλλοι κομάντος να υπερασπίσουν ως ακρίτες τα σύνορα μας, “φωτιά στα μπατζάκια μας”.
Άλλωστε, είδαμε πρόσφατα τι έγινε με το Ιταλικό γεωτρύπανο, που από το οικόπεδο 3 στην κυπριακή ΑΟΖ βρέθηκε στο Μαρόκο
Συγχαρητήρια Κουβέλη μας και αλίμονο στην Ελλάδα.

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας