Επιτυχία του κινήματος: Οι πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν λόγω επικείμενης κινητοποίησης, δεν αναβλήθηκαν λόγω καλής κυβερνητικής θέλησης

3838
Ειρηνοδικείο

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, όπως ξεκίνησε με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στα ειρηνοδικεία το 2017, με αποτέλεσμα να ακυρώσει εκατοντάδες πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με τον ίδιο τρόπο έκλεισε τη χρονιά δίνοντας το αγωνιστικό παρόν και σήμερα, 27/12, στο ειρηνοδικείο Αθήνας.
Σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελθέντων Πλειστηριασμών της 27/12/2017 Νομού Αττικής είχαν προγραμματιστεί για σήμερα 9 πλειστηριασμοί. Από αυτούς οι 2 ήταν πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών με επισπεύδουσες τράπεζες κατά ιδιωτών.
Οι Πλειστηριασμοί ανά ειρηνοδικείο που είχαν προγραμματιστεί ήταν:
[Σύνολο 9]: Αθηνών (3) Αμαρουσίου (1) Ελευσίνας (1) Καλλιθέας (1) Ν. Ιωνίας (1) Σαλαμίνας (1) Χαλανδρίου (1).
Οι Πλειστηριασμοί ανά επισπεύδοντα Σύνολο 9:
Τράπεζες (9: ALPHA Bank=4, τραπ.Πειραιώς=5)
Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση πανικόβλητη από την ανάπτυξη και την κοινωνική απήχηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σε συνεργασία με την επίορκη ηγεσία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών- Πειραιώς και νήσων, ανέβαλε τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία με επισπεύδουσες τις τράπεζες, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2018.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, παρά ταύτα δεν ανέστειλε αλλά συνέχισε και σήμερα, 27/12, τις κινητοποιήσεις του, δίνοντας και πάλι το αγωνιστικό παρόν στο ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, και με τη σημερινή αγωνιστική του κινητοποίηση, κατέστησε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι όπως μέχρι τώρα δεν το φόβισαν ούτε οι εντολές της κυβέρνησης για ωμή αστυνομική βία και καταστολή, ούτε τα χημικά, ούτε η πολιτική λάσπη και η συκοφαντία του από όλο το μνημονιακό, πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο, έτσι και τώρα δεν θα το φοβίσει ούτε η ψήφιση από την κυβέρνηση της χουντικής έμπνευσης (ν)τροπολογίας για θέσπιση ως ιδιώνυμου αδικήματος της ακύρωσης από μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών της αρπαγής λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, είτε στα ειρηνοδικεία, είτε με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών έστειλε, επίσης, ηχιρό μήνυμα στην κυβέρνηση, στην μνημονιακή “αντιπολίτευση”, στις τράπεζες, στα funds και στους κερδοσκόπους ότι θα συνεχίσει, θα εντείνει και θα κλιμακώσει τους αγώνες του τη νέα χρονιά, το 2018, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Στην κινητοποίηση έδωσε το αγωνιστικό παρών μπλοκ αγωνιστών της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς επίσης και άλλες πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες του Αριστερού και αντιμνημονιακού χώρου.
Ειρηνοδικείο 01
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FOmcCGIjESI
https://www.youtube.com/watch?v=rLqGxMzWSWc
Ειρηνοδικείο 02
Ειρηνοδικείο 05 Ειρηνοδικείο 08

dav
dav

dav
dav

dav
dav

Ειρηνοδικείο 15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας