Η Made in USA kolotoumba του Ιερώνυμου

4535
ιερώνυμου

Έκπληκτοι έμειναν μάλλον οι περισσότεροι με τα αποτελέσματα της συνάντησης Τσίπρα – Ιερώνυμου.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την απόφαση της Ιεραρχίας με την οποία απέκρουε κάθε σύνθετη ονομασία που θα περιείχε τον όρο «Μακεδονία» και ο Ιερώνυμος, μετά την επίσκεψη Τσίπρα, μετατράπηκε σε «αρνάκι».

Άναυδοι διάβασαν οι δημοσιογράφοι στην κοινή ανακοίνωση της συνάντησης να αναγράφεται πως ο Ιερώνυμος, ως άλλος Π. Καμμένος, εξέφρασε «την εμπιστοσύνη του στους καθ’ ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά θέματα» (!), δηλαδή στους Τσίπρα – Κοτζιά, ξεχνώντας ότι ο τελευταίος τον χαρακτήρισε πρόσφατα περίπου «χρυσαυγίτη».

Εντυπωσιασμένοι, επίσης, οι πολιτικοί παρατηρητές, διάβασαν, στην ίδια ανακοίνωση, τον Ιερώνυμο να λέει πως για το Μακεδονικό «δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία». Με δυο λόγια, «τα κεφάλια μέσα» και όλοι μαζί πίσω από την κυβέρνηση που την περιβάλλουμε με “εμπιστοσύνη”!

Αν πολλοί αναρωτιούνται ποιός ο λόγος αυτής της άτακτης στροφής του Ιερώνυμου, ας μην πάει το μυαλό τους πως ο Αρχιεπίσκοπος ανακάλυψε αιφνιδίως τον «ρεαλισμό» και την «σύνεση» και αποφάσισε να ανοίξει τάχα μέτωπο στην «ψευτο-εθνικοφροσύνη».

Ο λόγος της στροφής Ιερώνυμου θα πρέπει να αναζητηθεί μάλλον πέραν του Ατλαντικού και στις πολιτικοστρατιωτικές επιδιώξεις της υπερατλαντικής δύναμης και την, υπό την αιγίδα της, ΝΑΤΟϊκή συμμαχία.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η εκκλησιαστική Ιεραρχία, πλην εξαιρέσεων (και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον κατώτερο κλήρο), είναι πάντα πειθαρχικότατοι στους ισχυρούς, τα πολιτικά και οικονομικά κατεστημένα, στους μνημονιοκράτες, τους τραπεζίτες, τους εκπλειστηριαστές, την ξένη κηδεμονία και φυσικά στους “προστάτες” μας από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Κυρίως μάλιστα από την Ουάσιγκτον.

Αυτό το καθήκον προς τις ΗΠΑ, για την διασφάλιση της «ΝΑΤΟϊκής τάξης» στην περιοχή και την γρήγορη ένταξη της FYROM στην Ατλαντική «οικογένεια», επιτέλεσε ο Μακαριότατος και για την επιτέλεση αυτού του ιερού καθήκοντος τον υποβοήθησε εξαιρετικά, ως καλός παραγγελιοδόχος των «προστατών» μας, ο Αλ. Τσίπρας με την γεμάτη ταπεινότητα επίσκεψή του στην αρχιεπισκοπική έδρα.

Δοξάστε τους! Η αποικία τους χαιρετά με ικανοποίηση και ανακούφιση.

Ν.Ζ

1 σχόλιο

  1. ΤΟ 1821 Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΤΩΡΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας