Επιτυχία του κινήματος: Πανικόβλητη η κυβέρνηση αναστέλλει τους αυριανούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία

2655
πλειστηριασμούς

Νέα επιτυχία του κινήματος αποτελεί η πανικόβλητη αναστολή των πλειστηριασμών.
Την αναστολή των πλειστηριασμών ανακοίνωσε έμφοβα η επίορκη διατεταγμένη ομάδα των συμβολαιογράφων του κ. Ρούσκα στην ΑθήναΠειραιά κάτω από τις υποδείξεις της κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία βλέπει με τρόμο το κίνημα κατά των πλειστηριασμών να διευρύνεται και να προκαλεί ήδη εξελίξεις και ανακατατάξεις που μπορεί να αποδειχθούν ανατρεπτικές.
Ο πλειστηριασμός των γραφείων της ΛΑ.Ε αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τις τράπεζες και την κυβέρνηση και αντί να πτοήσει, πεισμώνει και δίνει ώθηση στο κίνημα.

Αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών μέχρι 31 Ιανουαρίου

Αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο, Τετάρτη, και μέχρι 31.1.2018, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
«Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών» επισημαίνεται, ενώ αναμένεται η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης, στο οποίο θα προβλέπεται υποκατάσταση των φυσικών πλειστηριασμών (αυτοί που διεξάγονται στα ειρηνοδικεία) από ηλεκτρονικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του πολυνομοσχεδίου θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες τροπολογία, η οποία θα ανοίγει το δρόμο για διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο.

Η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.»
» Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

2 Σχόλια

  1. αγαπητη ΛΑΕ,
    η μνημονιακη νομοθεσια θωρακιζεται μέρα με τη μέρα
    ο χρονος για να φτιαχτει μια ενιαία συνολική αντιδραση, ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο τελειώνει
    κάθε περαιτέρω καθυστέρηση είναι έγκλημα απέναντι σε όλους τους πολιτες που δεν εχουν ακόμα παραδοθει.
    όμως ο κόσμος μη βλέποντας να σχηματοποιείται μια δύναμη που να φαίνεται ότι μπορει να αντιδράσει, σταδιακά εγκαταλείπει και συμβιβάζεται.
    αν ο συριζα εχει την ευθυνη της παράδοσης της χώρας τότε κάθε αντιμνημονιακή δύναμη που βάζει τα κομματικά της προτάγματα να προηγούνται της απελευθέρωσης της Ελλάδας είναι το ίδιο συνένοχη με το συριζα. Ξυπνήστε πριν να είναι τα πράγματα μη αντιστρέψιμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας