Διαδήλωση στο ΥΠΕΞ: Να αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας Συρίας

3886
Ελλάδας, Συρίας

Διαμαρτυρία δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία Επιτροπής έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών στην Βουλή με αίτημα την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας Συρίας, οι οποίες διακόπηκαν επί κυβέρνησης ΝΔΠΑΣΟΚ κατ’ εντολή των ΗΠΑ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τέσσερις χώρες στην Ευρώπη έχουν υποκύψει στις πιέσεις για διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία και οι άλλες τρεις είναι η Βρετανία, η Ιταλία και η Ουγγαρία!
Οι διαδηλωτές φώναζαν το χαρακτηριστικό σύνθημα: ”Ντονμπάς, Συρία, Ελλάδα, Κύπρος, Παλαιστίνη, Αμερικάνος δεν θα μείνει”.
Στην εκδήλωση επιχείρησαν να κάνουν προβοκάτσια μια δεκάδα από ”αντιφρονούντες”, οι οποίοι σχεδιασμένα έσπευσαν στο σημείο της διαμαρτυρίας.
Χάρις στην ψυχραιμία των αντιϊμπεριαλιστικών διαδηλωτών απετράπησαν επεισόδια με άγνωστα άτομα της φερόμενης ”Συριακής αντιπολίτευσης”, που υποστηρίζονται από ΗΠΑ, ΕΕ αλλά και Τουρκία.
Στη διαμαρτυρία υπέρ της αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία έδωσε το παρόν και ο Παναγ. Λαφαζάνης μαζί με στελέχη της ΛΑ.Ε, ο οποίος χαιρέτησε, μιλώντας για την ανάγκη μιας κυρίαρχης αντιϊμπεριαλιστικής Ελλαδας, ενώ παρόν ήταν και ο Δημ. Καζάκης με στελέχη του ΕΠΑΜ.
Αλγεινή εντύπωση έκανε πάντως το γεγονός ότι κανένας από το ΥΠΕΞ δεν δέχθηκε αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων για να υποβάλλουν επισήμως το αίτημα τους.
Συρία11111
συερια Συρία1
Συρία22 Συρία33 Συρία44 Συρία55
Συρία2 Συρία5 Συρία6 Συρία7 Συρία8 Συρία111
Συρία2 Συρία3 Συρία4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας