Αίσχος! Ο ΕΦΚΑ κατάσχει δυαράκι 62χρονης κοπτοραπτούς 64τ.μ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

14549
ΕΦΚΑ

Με αναλγησία πέρα από κάθε λογική, ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τεκμηριωμένη καταγγελία της νομικού και ακτιβίστριας Αριάδνης Νούκα στο Πρώτο Θέμα και στον Δημ. Μαρκόπουλο, προχώρησε ανερυθρίαστα στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας της, στην οποία μεγαλώνει μόνη το ανάπηρα παιδί της, 64 τ.μ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και όχι στο Πανόραμα, αξίας μόλις 34.000 ευρώ.
Η 62-χρονη γυναίκα είχε οικοτεχνία στον χώρο της ένδυσης, η οποία χτυπήθηκε από την κρίση, με συνέπεια να μην μπορεί να πληρώσει το υπόλοιπο από τις εισφορές εργαζομένων της ύψους 32.000 ευρώ, χρέος που με τις τις προσαυξήσεις έφθασε στις 63.898 ευρώ, με αποτέλεσμα ο ΕΦΚΑ να προβεί, χωρίς κανένα έλεος και νέα ρύθμιση, στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας της τον Οκτώβριο του 2017.
Έτσι η 62-χρονη κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της, να μείνει στο δρόμο με το ανάπηρο παιδί της και να χρωστάει και 30.000 από πάνω.
Να σημειώσουμε ότι η 62-χρονη δεν μπορούσε και δεν μπορεί, ως ασκούσα βιοτεχνική-εμπορική δραστηριότητα, να ενταχθεί στην προστασία του ν. Κατσέλη.
Να σημειώσουμε ότι τέτοιες περιπτώσεις αναλγησίας του ΕΦΚΑ και του δημοσίου και όχι μόνο των τραπεζών, είναι πολλές εκατοντάδες, αν όχι και χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.
Αυτά για τους συκοφάντες του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που υπερασπίζονται τους γόνους βιομηχάνων!

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας