ISKRA

Κυριακή25 Σεπ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ

(Σαβ. 17/9/16 – 15:19)

Του ΑΛΈΚΟΥ ΚΑΛΥΒΗ*

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η έρευνα της Kappa research δίνουν τροφή για ορισμένες σκέψεις και συμπεράσματα.

Ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη θέλησε να δώσει την εικόνα ότι είναι ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού,χωρίς ωστόσο να είναι στην πραγματικότητα.Ούτε φυσικά ο κος Μητσοτάκης έχει αυτή τη δυνατότητα-παρά την δημοσκοπική ώθηση που εμφανίζει το κόμμα του- αφού κινείται στα πλαίσια της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής. Το κατεστημένο πολιτικό σύστημα είναι απόλυτα εγκλωβισμένο και υποταγμένο στις μνημονιακές πολιτικές της τρόικας σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο. Συνεπώς ουδεμία ευχέρεια έχουν αυτά τα κόμματα να δώσουν μια σοβαρή υπόσχεση βελτίωσης της ζωής των πολιτών ύστερα από επτά χρόνια λεηλασίας τους. Έτσι λοιπόν αφού δεν μπορούν να πείσουν για το ποιός είναι ο καλύτερος ,ο καθένας από τους δύο προσπαθεί να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι ο άλλος είναι χειρότερος.

Η υπόσχεση που ψάχνουν να βρουν αφορά στο απώτερο μέλλον αφού το παρόν δεν αλλάζει.Βρέξει -χιονίσει μνημόνια θα έχουμε όσο κυβερνούν ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ. Οι διαφορές εστιάζονται στο μείγμα πολιτικής και όχι στην κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής. Ο μεν δίνει έμφαση στα έσοδα και ο άλλος στις δαπάνες για να πιαστούν όμως οι ίδιοι ανέφικτοι μνημονιακοί στόχοι.Δηλαδή η διαφορά είναι αν θα σου κόψουν το χέρι ή το πόδι. Με βάση λοιπόν την αδυναμία να αλλάξει πολιτική , ο πρωθυπουργός προσπάθησε να κάνει μια φυγή προς τα μπρος. Προσπάθησε να παρουσιάσει μια ψεύτικη πραγματικότητα για το σήμερα ,ενώ με ορίζοντα το 2021 υποσχέθηκε την Ελλάδα της δίκαιης ανάπτυξης,στην οποία μάλλιστα θα βρεθούμε αν εφαρμόζουμε κατά γράμμα τα μνημόνια. Άρα ,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Α.Τσίπρα ,θα ζοριστούμε τώρα –κάτι που θεωρείται αναπόφευκτο- αλλά στο μέλλον μας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες. Ο ελληνικός λαός έχει πολλές φορές ακούσει αυτές τις υποσχέσεις και γνωρίζει πολύ καλά ότι πάντα αυτοί που τις εκφωνούν θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ,για να γίνουν πιο εύπεπτες οι αντεργατικές πολιτικές που εφαρμόζονται σήμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Όμως υπάρχει έστω και μια μικρή δυνατότητα εφαρμόζοντας τα μνημόνια να αλλάξουν στο μέλλον τα πράγματα; Η απάντηση είναι όχι ,διότι η επιλογή των μνημονίων δεν αφορά σε μια παρένθεση που μπορεί να κλείσει αλλά αφορά σε μια στρατηγική επιλογή , η οποία τροποποιεί ριζικά και στο έσχατο αρνητικό σημείο την ζωή του κόσμου της εργασίας και επιχειρεί να αντικαταστήσει το κατακτημένο εργασιακό και κοινωνικό πρότυπο με ένα καθεστώς μεσαίωνα. Αυτό που οικοδομείται σήμερα είναι το πρόσωπο του νέου, ακόμη πιο απάνθρωπου καπιταλισμού, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού καταμερισμού, που για να μπορέσει να αναπαραχθεί πρέπει να ακυρώσει τη δημοκρατία ,να λεηλατήσει την κοινωνία ,να φτάσει στα πιο ψηλά όρια τον βαθμό εκμετάλευσης της εργατικής τάξης, να ξηλώσει και να εμπορευματοποιήσει ακόμη και το ισχνότατο κοινωνικό κράτος που είχε δομηθεί στη χώρα μας. Το μνημόνιο δεν έχει ημερομηνία λήξης αλλά το ίδιο προδιαγράφει τα νέα σκληρά μέτρα που πρέπει να ληφθούν ως συνέπεια των προηγούμενων μέτρων. Φυσικά έχει δίκιο ο πρωθυπουργός ότι μια οικονομία δεν μπορεί να είναι συνεχώς στα κάτω της και ότι θα αποκτήσει κάποτε θετικό πρόσημο ,ωστόσο μια υποτιθέμενη ανάκαμψη δεν εξασφαλίζει μια διατηρήσιμη ανάπτυξη ούτε φυσικά μια δίκαιη ανάπτυξη.

Η λογική άλλωστε του νεοφιλελευθερισμού στην οποία έχει προσχωρήσει η σημερινή κυβέρνηση , ταυτίζει την ανάπτυξη με την ενίσχυση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων ,την ένταση της εκμετάλευσης των εργαζομένων και την διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων .Οπότε το μέλλον σε κάθε περίπτωση θα είναι αρνητικό για το λαό ,εφόσον ασκούνται αυτές οι πολιτικές.

Το μόνο παρήγορο και αληθινά ρεαλιστικό είναι η ανατροπή της κατεστημένης οικονομικής πολιτικής και η εφαρμογή μιας πραγματικά ριζοσπαστικής εναλλακτικής λύσης έξω από τα μνημόνια και την ναρκοθετημένη ζώνη του ΕΥΡΩ.

ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η έρευνα της Kappa research στα ποιοτικά της στοιχεία –με όση επιφύλαξη έχουμε για την αξιοπιστία της τουλάχιστον στην εκτίμηση ψήφου- δείχνει ένα κοινωνικό σώμα κουρασμένο, απογοητευμένο και παραιτημένο . Την ίδια ώρα όμως εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία να απορρίπτει την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση και ταυτόχρονα σε δύσκολα ζητήματα ένα μειοψηφικό μεν αλλά μεγάλο τμήμα της κοινωνίας φαίνεται να παίρνει τολμηρή θέση όπως για την ανατροπή του πολιτικού συστήματος και την έξοδο από το ΕΥΡΩ, όπου πάνω από 30% διατυπώνει ευκρινέστατη θετική γνώμη. Δηλαδή το ένα τρίτο της ελληνικής κοινωνίας παίρνει ριζοσπαστική θέση ,αλλά δεν φαίνεται έτοιμο να αγωνιστεί για την προώθησή της, ούτε φυσικά έχει πεισθεί πως υπάρχει η δύναμη που μπορεί να εκφράσει αυτόν τον ριζοσπαστισμό,αποκαλύπτοντας έτσι ένα κενό πολιτικής εκπροσώπησης.  

Η μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η μεταλλαγμένη κυβέρνηση Τσίπρα εκτός από τις κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές που εφαρμόζει ,είναι ότι αμαύρωσε την ιδέα της αριστεράς και πέτυχε ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ,να αποδέχεται δηλαδή πλειοψηφικά η ελληνική κοινωνία ότι δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την εφαρμογή των μνημονίων.Παρόλα αυτά ενώ το πολιτικό σύστημα ,σε ποσοστά που υπερβαίνουν το 85% ,έχει αποδεχτεί όχι απλά την πολιτική αλλά το καθεστώς των μνημονίων , στην κοινωνία το ποσοστό αποδοχής ελάχιστα υπερβαίνει το 50%.Συνεπώς υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να προωθηθεί η εναλλακτική λύση που έχει ανάγκη η χώρα.Η ανάγκη που προκύπτει είναι αυτός ο δυνάμει ριζοσπαστισμός να εκφραστεί από την αριστερά και όχι από ακροδεξιές και εθνικιστικές δυνάμεις .

Ένα από τα μεγάλα εμπόδια για την δρομολόγηση προοδευτικών εξελίξεων είναι ο κατακερματισμός της πραγματικά ριζοσπαστικής και αντιμνημονιακής αριστεράς που δεν συμπαρατάσσεται για να αποκτήσει ένα κρίσιμο μέγεθος,έτσι ώστε μαζί με ένα πειστικό και αληθινά εναλλακτικό πρόγραμμα να συσπειρώσει το τμήμα εκείνο της κοινωνίας που αμφισβητεί και ασφυκτιά στο μνημονιακό κουστούμι που μας έχουν φορέσει. Κρίσιμο ζήτημα επίσης είναι η έλλειψη ενός αγωνιστικού κοινωνικού κινήματος ,το οποίο να μπορεί να δημιουργεί με τη δράση του μεγάλα γεγονότα και να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους. Όσο αυτά τα δύο δεν αλλάζουν τόσο περισσότερο δίνεται το περιθώριο να θεωρούνται οι σημερινές πολιτικές ως αναπόφευκτες και να εδραιώνεται ένας νέος μνημονιακός διπολισμός , που για χρόνια θα γονατίζει το λαό και τη χώρα.  

Συμπερασματικά λοιπόν, με δεδομένο ότι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μεγάλων αποστάσεων , χρειάζεται αποφασιστική προσπάθεια αλλαγής του πολιτικού και κοινωνικού συσχετισμού δυνάμεων και η διαμόρφωση ενός σχεδίου ανατροπής που να αποκτά σταδιακά ηγεμονικά χαρακτηριστικά στην ελληνική κοινωνία.Ο ρόλος της ΛΑΕ είναι σημαντικός αλλά πρέπει να γίνει καθοριστικός στην ριζική μεταβολή του πολιτικού σκηνικού.  

*Ο Αλέκος Καλύβης είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016  

 

ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ HOTSPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ HOTSPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

(Τρι. 20/9/16 – 14: 3 0)

Οι προαναγγελθείσες εδώ και καιρό εξεγέρσεις, οι συγκρούσεις ανάμεσα στις εθνικές ομάδες των προσφύγων και των μεταναστώ...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

(Παρ. 16/9/16 – 15:20-18:44)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (21/9) ΣΤΙΣ 6:30 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Συ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

(Τετ. 21/9/16 – 19:30)

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟ...

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

(Τετ. 21/9/16 – 14:20)

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Γ. ΓΑΒΡΙΛΗ* ΚΑΙ ΣΠ. ΤΖΟΚΑ** ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ***

Από την πρώτη στιγμή, η Περιφέρεια Αττικής είχ...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

(Τρι. 20/9/16 – 14:20)           

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9, 10 Π.Μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΕΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝ...

ΝΥΧΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΝΥΧΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

(Τετ. 21/9/16 – 09:30)

Του ΣΤΑΘΗ*

Βερολίνο. Νύχτα. Φλεβάρης του 1931. Το κραχ του 1929 έχει γονατίσει τις δυτικές οικονομίες κι ακόμα περισσότε...

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ (ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΛΕΙΠΕΙ)…

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ (ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΛΕΙΠΕΙ)…

(Τρι. 20/9/16 – 09:30)  

Του ΣΤΑΘΗ*  

Καμιά έκπληξη με το εξυπνακίστικο χιούμορ του Τσίπρα, να συλλάβει τάχα μου η αστυνομία τον Κυριάκ...

ΓΛΩΣΣΑΡΙ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΑ, ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ)

ΓΛΩΣΣΑΡΙ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΑ, ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ)

(Πεμ. 22/9/16 – 09:30)  

Του ΣΤΑΘΗ*  

«Εχουμε γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο». Αν δεν είναι βοσκοτόπι, δεν λέει...  

Χρήστος Καλογρ...

Σελίδα 2 από 543

Ημερολόγιο

ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ 

ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΟΙ  ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,  ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ,  ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΜΙΚΗΡΗΣ

 

_____________________________

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και η «Αριστερή Στροφή Μηχανικών» , σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη 2016 και ώρα 19,00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος» (Τ.Ε.Ε.), Νίκης 4, 1ος όροφος (στάση Μετρό «Σύνταγμα»), στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα:

«Η Μετάβαση στο ‘Εθνικό Νόμισμα’, αφετηρία εξόδου από την κρίση»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Αργείτης , καθηγητής Πανεπιστημίου Αθήνας

Τρύφωνας Κωστόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Λεωνίδας Βατικιώτης , διδάκτωρ Οικονομικών, δημοσιογράφος

Χαιρετίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας

Συντονίζει η Σόφη Παπαδόγιαννη, κοινωνιολόγος


******************************************

---000_ekthesiportaliou

********************************************

---000_ekdilosigermandiek

**************************************************************************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_thisisnotacoup

**********************

---000_toliosvivlioo

**********************

---000_Taxiki_Diarthrosi

**************************

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

-----0000maniat

*************************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************


************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

   

******************************************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ'' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ (15/9/16)'

****************************

Ο TARIQ ALI ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε «BREXIT, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΛΛΑΔΑ» (08/07/2016, ΤΙΤΑΝΙΑ)

         

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ JOHN REES ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε: ''BREXIT, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΛΛΑΔΑ'' (8/7/16 -ΤΙΤΑΝΙΑ)

   

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε: ''BREXITΕΥΡΩΠΗΕΛΛΑΔΑ'' (8/7/16 -ΤΙΤΑΝΙΑ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΒΑΣ. ΠΡΙΜΙΚΗΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,  ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ EPIRUS TV

3/8/2016

***********************************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)