ISKRA

Τρίτη25 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΦΑΓΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ!

Η ΦΑΓΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ!

E-mail Εκτύπωση PDF

ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

Η απόφαση της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ, να μεταφέρει αιφνιδίως  στο Λουξεμβούργο την έδρα της, δίνει ένα πολύ σκληρό πλήγμα στον ελληνικό καπιταλισμό και στέλνει ένα πολύ αρνητικό μήνυμα προς όλες τις "βιώσιμες" ελληνικές επιχειρήσεις που φέρει τίτλο: " τους ζυγούς λύσατε, η ελληνική καπιταλιστική οικονομία βαράει διάλυση".

Αν τα ομόλογα του κράτους του ελληνικού καπιταλισμού μετατράπηκαν σε "σκουπίδια", σε "σκουπίδι" βαθμολογείται ήδη και ο ελληνικός καπιταλισμός από τους πιο επιφανείς και αυθεντικούς εκπροσώπους του.

 

Η Iskra, στη συνέχεια, αναδημοσιεύει, προς πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών της, ρεπορτάζ για το θέμα από διάφορες ιστοσελίδες χωρίς να συμμερίζεται ενδεχόμενα συμπεράσματα και σχολιασμούς τους.

 Η ΦΑΓΕ "ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ" ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

'Εντονο προβληματισμό προκάλεσε στην αγορά η απόφαση της ΦΑΓΕ, μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, να μεταφέρει την έδρα της από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο σε μια κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία. Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή και μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα «μετακομίζει» στο εξωτερικό χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Πολλοί συνδέουν την κίνηση της ΦΑΓΕ με την επιδείνωση της ύφεσης, την αρνητική εικόνα της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές αλλά και το φορολογικό πλαίσιο για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το μεγαλύτερο, όμως, πλήγμα από την απόφαση της ΦΑΓΕ, υποστηρίζουν οι ίδιοι, αφορά στα ταμεία του κράτους, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της εταιρείας θα φορολογείται πλέον στο Λουξεμβούργο και όχι στην Ελλάδα. Το τελευταίο, πάντως, διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, Χρήστο Κολοβέντζο, ο οποίος, μιλώντας στην «Η», ξεκαθαρίζει πως η μεταφορά της έδρας δεν σχετίζεται με φορολογικούς λόγους και τονίζει πως η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα θα παραμείνει ως έχει. Εξηγεί πως η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της στρατηγικής για μεγαλύτερη διεθνοποίηση των εργασιών του ομίλου καθώς και για να έχει η εταιρεία καλύτερη πρόσβαση στις διεθνείς χρηματαγορές κεφαλαίων.

Σε ανάλογο ύφος ήταν οι δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΦΑΓΕ, του κ. Αθανάσιου Φιλίππου και του κ. Αθανάσιου-Κύρου Φιλίππου, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είπαν ότι η μεταφορά της έδρας θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα του ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Στα διαδικαστικά, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι προχώρησε στη σύσταση μιας νέας εταιρείας holding στο Λουξεμβούργο με ιδιοκτήτες τους κ. Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, η οποία θα αποτελέσει τη μητρική για όλες τις δραστηριότητες του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο όμιλος παραμένει κατά 100% στον έλεγχο της οικογένειας Φιλίππου, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη χάραξη της στρατηγικής.

 

Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει ένα ακόμα ρεπορτάζ σχετικά με την μεταφορά της έδρας της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο.


ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΦΑΓΕ

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, η ΦΑΓΕ, φεύγει από την Ελλάδα και μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο.

 

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΦΑΓΕ, την 1η Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η εσωτερική αναδιάρθρωση του ομίλου, με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής του δομής προκειμένου αυτή να αντικατοπτρίζει καλύτερα τον ολοένα και πιο παγκόσμιο χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση προς τους επενδυτές.

Ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης, η FAGE International SA, νεοσυσταθείσα εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής θυγατρικής Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου), ενώ οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στο εξωτερικό θα γίνονται μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής στο Λουξεμβούργο, της FAGE Luxembourg S.a.r.l.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις στην αγορά στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού μπορεί να προκύψει», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΦΑΓΕ Αθανάσιος Φιλίππου.

Πάντως, η απόφαση της ΦΑΓΕ να μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο εξέπληξε την αγορά και ενέτεινε τον προβληματισμό για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στην πιο κρίσιμη συγκυρία. Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή και μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα «μετακομίζει» στο εξωτερικό, χωρίς καμία προειδοποίηση. Η μεγαλύτερη ζημιά όπως εξηγούν οικονομολόγοι, που επικαλείται η «Ημερησία», αφορά στα ταμεία του Κράτους καθώς η μεταφορά της έδρας πρακτικά σημαίνει ότι τα κέρδη που παράγει η ΦΑΓΕ στις διάφορες χώρες θα φορολογούνται πλέον στο Λουξεμβούργο όπου είναι η νέα έδρα του ομίλου και όχι στην Ελλάδα όπως συνέβαινε μέχρι χθες.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

 

Σχόλια  

 
0 #4 μάκης 11-10-2012 10:59
δηλαδή στο σοσιαλισμό που σκεφτόμαστε δεν θα επιτρέπουμε σε ξένα κεφάλαια να επενδύσουν στη χώρα μας;
Παράθεση
 
 
+3 #3 Τ.Α.Π. 10-10-2012 21:19
Επειδή ο καπιταλισμός την τελευταία τουλάχιστον 20ετία, μετά την παταγώδη κατάρρευση του πάλαι ποτέ "υπαρκτού", έβαλε αμέσως μπροστά τις μεγάλες στρατηγικές επιλογές του, πολλές από τις οποίες με επιτυχία υλοποίησε, δεν είναι δυνατόν η καθ΄ημάς και η ευρωπαϊκή αριστερά (για να μην πάμε πιο πέρα) να μην "αντιλέγουν" με τρόπο σαφή και αποφασιστικό στις επιλογές αυτές.
Τα πλήγματα από τις κινήσεις αυτές, όπως η ασύδοτη κίνηση κεφαλαίων και εργατικών χεριών (γιατί ποιός μπορεί να αντιλέξει ότι ο καπιταλισμός έσπρωξε μεγάλες μάζες προς τις πιο αναπτυγμένες και ισχυρές χώρες), είναι παρόντα εδώ και καιρό.
Ετσι, και ο κάθε Φιλίππου, εκμεταλλευόμενο ς το καθεστώς αυτό, που ισχύει και στην ΕΕ, κάνει αυτό που κάνει.
Η αριστερά μπορεί να προβάλει διάφορα αντίμετρα στις κινήσεις αυτές, όπως για παράδειγμα να μπλοκάρεται στην επικράτεια μιας χώρας η διακίνηση των προϊόντων ή η παροχή υπηρεσιών κάθε επιχείρησης που μεταφέρει την έδρα της σε φορολογικούς παραδείσους. Για να μη μιλήσουμε για πλήρη απαγόρευση του υπεράκτιων εταιριών και τη μεταβολή αρχικά του καθεστώτος των χρηματιστηρίων με στόχο -το ταχύτερο δυνατό- την πλήρη κατάργησή τους.
Και αυτά βέβαια θα είναι σχετικά ατελέσφορα εάν συμβούν μόνον σε μιά χώρα και ιδίως με μικρό ειδικό βάρος και όχι σε περισσότερες χώρες, με συντονισμό της αντίστοιχης δράσης των αριστερών κομμάτων.
Δεν είναι καθόλου εύκολα αυτά, αλλά αποτελούν αναγκαίους όρους για μεταβολή των πραγμάτων.
Οι συζητήσεις αυτές θα έπρεπε να έχουν λάβει πλατύ λαϊκό χαρακτήρα και να έχει περάσει η αριστερά ήδη σε δράση εδώ και καιρό.
Παράθεση
 
 
+5 #2 vasilis 10-10-2012 20:52
Το ψεύδος ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαική διέξοδος παραμένοντας στην λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Πέρα από τα λόγια υπάρχει κάποιος τρόπος να εμποδίζονται τέτοια φαινόμενα εντός ΕΕ; ΟΧΙ!
Παράθεση
 
 
+6 #1 X 10-10-2012 18:16
O πατριωτισμός του κεφαλαίου.Όπως των εφοπλιστών.Και πόσοι ακόμη θα ακολουθήσουν.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

************************

ΟΛΟΙ/ΕΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10  

ΣΤΙΣ 3ΜΜ  

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ  

ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  

ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ  

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ  

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)