ISKRA

Παρασκευή28 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ «ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ» ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ «ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ» ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;

Η Iskra αναδημοσιεύει ένα ενδιαφέρον κείμενο από τον Ριζοσπάστη του Σαββάτου (30/6), σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία.

Ολόκληρο το κείμενο του Ριζοσπάστη έχει ως εξής:


ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ

«Αισιόδοξος» ότι μπορεί να υπάρξει πρόοδος και να προκύψει σαφής υλοποιήσιμη απόφαση από τη σύνοδο για τη Συρία που πραγματοποιείται σήμερα στη Γενεύη εμφανίστηκε, χτες, εισερχόμενος στις εργασίες της προπαρασκευαστικής συνάντησης ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου. Ο Ανάν, σύμφωνα με διαρροές, προωθεί ένα νέο σχέδιο που βασίζεται στα κομβικά σημεία της αρχικής του πρότασης, δηλαδή άμεση κατάπαυση πυρός, απόσυρση στρατευμάτων και ενόπλων από τις πόλεις, διασφάλιση ελεύθερης μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας και μετακίνησης δημοσιογράφων, απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων. Με την προσθήκη της πρότασης για άμεση σύσταση μιας προσωρινής κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές αρκεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «να μην υποσκάπτει η μέχρι τώρα στάση τους και συμπεριφορά τους την προοπτική επιτυχίας και συμφιλίωσης».

Στη Σύνοδο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας -ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία, Κίνα- η ΕΕ και ο Αραβικός Σύνδεσμος και οι Τουρκία, Κατάρ, Κουβέιτ, Ιράκ. Παρά τις επίμονες ρωσικές πιέσεις δεν προσκλήθηκε το Ιράν, πρόταση με την οποία φέρεται να συμφωνούσε ο Ανάν, συμμεριζόμενος την άποψη της Μόσχας ότι πρέπει να «μην περιθωριοποιούνται όλες εκείνες οι δυνάμεις που ασκούν επιρροή στα τεκταινόμενα στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή», αλλά απέρριψαν επιμόνως οι ΗΠΑ. Σε μια προσπάθεια περισσότερο εξισορρόπησης «για τα μάτια του κόσμου» δεν προσκλήθηκε, τελικά, ούτε η Σ. Αραβία, που επίσης ασκεί επιρροή, αλλά ούτε και ο γειτονικός στη Συρία, Λίβανος, που επηρεάζεται, ήδη, άμεσα από τις εξελίξεις.

Η νέα πρόταση Ανάν και οι εξελίξεις στη Συρία αναμένονταν να κυριαρχήσουν και στην, προγραμματισμένη, για χθες βράδυ συνάντηση στην Αγία Πετρούπολη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, με την Αμερικανίδα ομόλογό του, Χίλαρι Κλίντον. Αν και οι δύο πλευρές εμφανίζονται να στηρίζουν την πρόταση Ανάν, ως συνήθως, η διπλωματική του γλώσσα επιτρέπει διαφορετικές ερμηνείες. Ο Λαβρόφ επανέλαβε ότι η Μόσχα στηρίζει την πολιτική μετάβαση και το σχετικό πλαίσιο αλλά είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε μια απόφαση που θα υπαγορεύει ποιοι θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μετάβαση παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στο ποιος θα κρατήσει την εξουσία στη Συρία. Θεωρητικώς, με αυτό δεν διαφωνεί η Ουάσινγκτον, η οποία, όμως, επιμένει ότι ο Ασαντ έχει «χάσει τη νομιμοποίησή του». Η δε συριακή αντιπολίτευση αντιδρά στην πρόταση Ανάν πιέζοντας για σαφή διατύπωση περί εκδίωξης του Ασαντ.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, από προχθές οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην ευρύτερη περιοχή σημαντικό αριθμό στρατιωτικών δυνάμεων. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η άφιξη στην Ρόδο, στις 13 - 16 Ιούλη, του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Αϊζενχάουερ», μαζί με τα συνοδευτικά πολεμικά πλοία που το ακολουθούν, που είναι φανερό ότι κατευθύνονται σε Συρία και Περσικό, μαζί με άλλες δυνάμεις και τουλάχιστον άλλα δύο αεροπλανοφόρα. Ταυτόχρονα, η Ρωσία έχοντας ναυτική βάση στο Ταρτούς της Συρίας επίσης συγκεντρώνει δυνάμεις και έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για κοινές ασκήσεις με Κίνα και Συρία το επόμενο διάστημα. Επίσης, η Τουρκία (που στηρίζει τους αντικαθεστωτικούς) μεταφέρει κοντά στα σύνορά της με τη Συρία βαρύ οπλισμό.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο Σύρος Πρόεδρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιρανική τηλεόραση τόνισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία λύση που θα υπαγορευτεί ή θα επιβληθεί από το εξωτερικό, ότι όσες πιέσεις και αν δεχτεί δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική και να πάψει «να επιδιώκει την προστασία του συριακού λαού εξολοθρεύοντας όλους τους τρομοκράτες» και ότι στόχος είναι να διατηρηθεί η εθνική ενότητα της χώρας. Παρέμβαση ενόψει της Συνόδου στη Γενεύη έκανε και η Τεχεράνη διά του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της που δήλωσε ότι δε θα πρέπει να επιτραπεί σε χώρες εκτός της περιοχής να δρομολογήσουν επιπόλαιες αποφάσεις που επηρεάζουν την περιοχή, όπως π.χ. ένα στρατιωτικό πλήγμα.


Στη συνέχεια η iskra παραθέτει ένα εξόχως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας defencenet.gr σχετικά με την χρησιμοποίηση της βάσης της Σούδας από τις ΗΠΑ, σχετικά με... «επιχειρήσεις» τους στη Συρία!

Ολόκληρο το κείμενο από το defencenet.gr έχει ως εξής:


ΟΙ HΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα ρωσικά συμφέροντα, χωρίς μαλιστα να έχει να κερδίσει κάτι το ουσιαστικό από αυτή την κόντρα, μάλλον το αντίθετο.

Δηλαδή θα βρεθεί στην μέση σε μία αναμέτρηση για την οποία όλος ο πλανήτης κρατά ήδη την ανάσα του.

Αν η Μόσχα, αποφασίσει "να τραβήξει το σχοινί" που όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί, τότε είναι πιθανόν η Αθήνα να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δίνει έγκριση σε ΝΑΤΟϊκά μαχητικά να χρησιμοποιούν την βάση της Σούδας για να κτυπούν στόχους ρωσικού συμφέροντος στην Συρία!

Πρόκειται για μία επανάληψη του σκηνικού του 2003 όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να επιτεθούν στο Ιράκ, χωρίς την ύπαρξη προγενέστερης απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, οπότε είχε τεθεί επιτακτικά θέμα νομιμοποίησης της χρήσης της βάσης της Σούδας. Τότε η κυβέρνηση Σημίτη είχε εγκρίνει την χρήση της βάσης, αλλά τότε δεν υπήρχε ενεργός εμπλοκή της Ρωσίας. Ποιος να διαμαρτυρηθεί το 2003; Ο Σαντάμ Χουσεΐν;

Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο περιπεπλεγμένα από στρατηγικής άποψης: Θα δωθεί έγκριση σε ΝΑΤΟϊκά μέσα, αεροσκάφη και πλοία να χρησιμοποιήσουν την ελληνική βάση στο πλευρό της ... Τουρκίας και σε βάρος των συμφερόντων της ομόδοξης Ρωσίας; Αλλά και σε βάρος της ύπαρξης, περίπου 2,5 εκατ. Ελληνοθρόδοξων και καθολικών Χριστιανών, τους οποίους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι "θα περάσουν με μαχαίρι" οι φανατικοί ισλαμιστές που χρησιμοποιούνται από τους δυτικούς για να εκδιώξουν το καθεστώς και να ελέγξουν την Συρία;

Πάντως ήδη την εβδομάδα των εκλογών (13 Ιουνίου) άρχισαν να καταπλέουν στην Σούδα (φωτό α' σελίδας) "τα πρώτα βιολιά" του αμερικανικού Σόλου, όπως το Los Angeles-class επιθετικό υποβρύχιο USS Annapolis (SSN 760) στο πλαίσιο ανάπτυξής του στον 6ο Στόλο.

Εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση, αλλά φαίνεται ότι έχει ήδη ληφθεί: Η βάση της Σούδας θα παραχωρηθεί για επιχειρησιακή χρήση αμέσως μόλις ζητηθεί αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης και του υπουργείου Εξωτερικών.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

************************

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και το «ΜΑΧΩΜΕ» (Μαρξιστικός Χώρος Μελέτης και Έρευνας), σας προσκαλούν την Δευτέρα 31η Οκτώβρη ’16, στις 7.00’ μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (πρώην Νομαρχειακό), στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα:

«Η Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα, αφετηρία εξόδου από την κρίση»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, εκπαιδευτικός - συγγραφέας

Δημήτρης Πέττας, αντιπρόεδρος διοίκησης Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών, συγγραφέας του βιβλίου

Συντονίστρια εκδήλωσης, Αγγελική Γάσπαρη, νομικός- συμβολαιογράφος

Θα ακολουθήσει συζήτηση

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

************************

----000028hokt

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)