ISKRA

Σάββατο22 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (18/5)

Την Τετάρτη 18 Μαΐου με εκδηλώσεις κάθε είδους αλλά προ πάντων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και σε μερικές περιπτώσεις με διευρυμένο ωράριο, τα μουσεία της χώρας γιορτάζουν για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Ο εορτασμός έχει φέτος ως γενικό θέμα τα «Μουσεία και τη Μνήμη», με επιμέρους αναφορές στις συλλογές και τα τεκμήρια, την ιστορία των μουσείων, τις ξεχασμένες μνήμες, τη σχέση μνήμης, κοινωνίας και ταυτότητας και ακόμη την πολιτιστική προσφορά της Αφρικής στον κόσμο.

 

 

Στη διάρκεια της Διεθνή Ημέρας Μουσείων, έχουν προγραμματιστεί πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις σε 46 αρχαιολογικά μουσεία και χώρους σε όλη την επικράτεια. Η κεντρική εκδήλωση του φετινού εορτασμού θα γίνει στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου», που είναι και το τιμώμενο μουσείο για το 2011.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. «Καταλόγια» από την ομάδα «Κύκλος». Παρουσίαση τελετουργικής παράστασης τριών ελληνικών παραλογών με θέμα τη θυσία (17 Μαΐου, ώρα 21.00). Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 ετών με θέμα «Το τελετουργικό του γάμου στην αρχαιότητα και σήμερα» (22 Μαΐου, ώρες 11.00-12.00 και 12.15-1.15)

Μουσείο Ακρόπολης. Στις 18 Μαΐου το μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στις 8: 30 μ το μουσείο θα φιλοξενήσει στο προαύλιό του τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο Πειραιώς). «Ερχομαι από την Ακτή Ελεφαντοστού» _ Εισαγωγή στην αφρικανική τέχνη. «Παραμύθια του φεγγαριού» από την Σάσα Βούλγαρη (14 Μαΐου, ώρα 11.00). «Ιστορίες των αντικειμένων: Μορφές πρόσβασης στα τεκμήρια του Μουσείου Μπενάκη» (18 Μαΐου). Συνέδριο με θέμα «Ιδεολογία, Μουσειολογία, Αρχιτεκτονική» (20-21-22 Μαΐου)

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στις 14 Μαΐου το μουσείο θα είναι ανοιχτό από 18.30 ως 24.00 με ξεναγήσεις στις μόνιμες συλλογές, στην περιοδική έκθεση «The last grand tour. Οι σύγχρονοι περιηγητές στην Ελλάδα» και εικαστικό εργαστήρι για ενήλικες. Στις 15 Μαΐου, ώρες 11.00 _ 17.00 θα γίνουν ξεναγήσεις, παιδικές δραστηριότητες, εργαστήρια κ. α.

Επιγραφικό Μουσείο. Έκθεση με τίτλο «Χαράσσοντας στα γραμμένα» (18 Μαΐου)

Νομισματικό Μουσείο. Εκδήλωση για την Νύχτα Μουσείων με την προβολή του ψηφιακού έργου «The art of sleep» - «Η Τέχνη του Ύπνου» των Κορεατών Young - Hae Chang Heavy Industries. Στον αύλειο χώρο σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (14 Μαΐου, ώρα 20:00). Εκδήλωση με τίτλο «Τα αρχαιολογικά ταξίδια του Ερρίκου Σλήμαν» (18 Μαΐου, ώρα 12.00)

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Eκδήλωση με τίτλο «Περιπλανώμενη μνήμη» από την καλλιτέχνη Νάντια Παπαθεοδώρου (19 Μαΐου, ώρα 20.30.) Εκδήλωση με τίτλο «9 αντικείμενα, 9 άγνωστες ιστορίες». Το επιστημονικό προσωπικό του Μουσείου θα μυήσει τους επισκέπτες στις ιστορίες που κρύβονται πίσω από επιλεγμένα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης. (22 Μαΐου, ώρες έναρξης: 9.30, 10.30, 11.30, 12.20, 13.30)

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. «Εκμυστηρεύσεις». Μία δράση με οπτικοακουστικά και ηχητικά έργα από τη συλλογή του ΕΜΣΤ, που προτείνουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα της μνήμης και της προσωπικής εκμυστήρευσης (18 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Μουσικοθεατρική παρουσίαση δημοτικών τραγουδιών, εθίμων και δρώμενων της Άνοιξης με τίτλο «Τα εαρινά», σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α. Π. Θ. (18 Μαΐου, ώρα 19.30). Το μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Έκθεση αντικειμένων - προσωπικών κειμηλίων, τα οποία θα φέρουν στο μουσείο οι επισκέπτες, οι οποίοι στις 15 και 18 Μαΐου, ώρα 12.00 θα αφηγηθούν τις ιστορίες τους. Επίσης: Έκθεση, προβολή ταινίας και μουσική εκδήλωση με τίτλο «Τοπίο και μνήμες: η περιοχή του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού». Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών για ενήλικες από το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» (15 _ 22 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων. Θεματική ξενάγηση για το ευρύ κοινό με τίτλο «Μνημεία και εθνική αφήγηση: παραδείγματα από την αρχαιολογική μαρτυρία στην Ήπειρο». Εκπαιδευτική εκδήλωση για μαθητές με τίτλο «Ροδόπη, ετών 16» (18 Μαΐου).

Ακρόπολη. Ξενάγηση για ΑμεΑ με θέμα «Η ανασκαφική δράση του 19ου αιώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών». (18 Μαΐου)

Ιερό Αιγυπτίων θεών στην Μπρεξίζα Μαραθώνος. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο (18 Μαΐου, ώρα 10.00-14.00. Πληροφορίες: 22940-551555)

Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 4-8 ετών με τίτλο «Ο Προίτος, η πανοπλία και οι δεκατέσσερις χρυσοί ρόδακες» (22 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Εκπαιδευτική δράση σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών με τίτλο «Παλιές Ιστορίες – Αρχαίες ψηφίδες» (14 και 15 Μαΐου, ώρα 11.30). Ομιλία του καθηγητή Αρχαιολογίας Ιωάννη Α. Παπαποστόλου με θέμα «Τα ψηφιδωτά των Πατρών» (18 Μαΐου, ώρα 20.00). Επίσης στις 18 Μαΐου το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου θα έχουν διαιρημένο ωράριο: 8.30 - 15.00 και 18.30 - 22.30.

Αρχαία Ολυμπία. Εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο ΣΠΑΠ με τίτλο «Ολυμπία. Η Ιστορία των Μουσείων της» (18 Μαΐου, ώρα19.00).

Μουσείο Παλαιόπολης _ Μον Ρεπό, Κέρκυρα. Ξεναγήσεις με τίτλο «Η ιστορία ενός μουσείου, ιστορία μιας πόλης». (18 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών. Ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, μαθητές, ηλικιωμένους και τα εγγόνια τους.

Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας. Ξεναγήσεις στη μόνιμη έκθεση (18 Μαΐου, ώρα 10.00).

Αρχαιολογικό Μουσείο Καρύστου. Θεματική ξενάγηση με τίτλο «Μνήμες...χαμένες. Τα ταφικά έθιμα και οι πρακτικές στην αρχαιότητα: ομοιότητες και διαφορές με τη σημερινή εποχή». (18 Μαΐου, ώρες 10.00 και 12.00)

Αρχαιολογικό Μουσείο Αλμυρού. Ξεναγήσεις για μαθητές και το ευρύ κοινό και εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Μουσείου και για τον ιδρυτή του Νικόλαο Γιαννόπουλο (18 Μαΐου). Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με θέμα το Νεολιθικό Πολιτισμό στη Θεσσαλία (19 Μαΐου).

Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Έκθεση έργων ζωγραφικής σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου (20 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας. Ξεναγήσεις με θέμα «Μουσεία και μνήμη». (18 Μαΐου, ώρα 10)

Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης. Ξεναγήσεις με θέμα «Μουσεία και μνήμη». (18 Μαΐου, ώρα 10.00)

Αρχαιολογικό Συλλογή Ελάτειας. (18 Μαΐου, ώρα 10.00)

Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. Ομιλίες και φωτογραφική έκθεση με θέμα τις συλλογές του Μουσείου (19 Μαΐου, ώρα 18.00).

Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών. Ανοιχτή ημέρα για το κοινό στο Ανάκτορο των Αρχαίων Αιγών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία εργασιών συντήρησης και αναστήλωσης του μνημείου. (18 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Διάλεξη με τίτλο «Η διάδοση του οικουμενικού πολιτισμού ως πολιτική διαφύλαξης της μνήμης» και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (18 Μαΐου).

Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής. Εκδήλωση για τις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και ψυχοκινητικών δραστηριοτήτων με θέμα «Ξεχασμένες μνήμες: παίζοντας, κατασκευάζοντας και μαθαίνοντας» (18 Μαΐου).

Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου. «Νέα ποίηση ανάμεσα σε αρχαίες μνήμες» : Ξενάγηση και απαγγελία ποίησης (18 Μαΐου, ώρα 20.30)

Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων. Εγκαίνια – επίσημη παρουσίαση της μεγάλης συλλογής αρχαίων κρητικών νομισμάτων, τα οποία αγοράστηκαν για το Μουσείο το 2008 με χορηγία της «Club Hotel Casino Λουτράκι, με τίτλο «Αρχαία κρητικά νομίσματα: επαναπατρισμός μέσω μιας χορηγίας» (18 Μαΐου).

Αρχαιολογικό Μουσείο Δίου. Ξεναγήσεις και συναυλία από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Κατερίνης (18 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής. Εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία ίδρυσης του μουσείου και στην ιστορία εντοπισμού, ανασκαφής και ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων της Αιανής με τίτλο «Ένα μουσείο, χίλιες μνήμες». (18 Μαΐου, ώρα 10.00)

Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές δημοτικού με τίτλο «Τα αντικείμενα αφηγούνται την ιστορία σου». (18 Μαΐου, ώρα 9.00). Φωτογραφική έκθεση με θέμα την ιστορία του Μουσείου «Το μουσείο θυμάται....»

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας. Έκθεση φωτογραφιών με θέμα τη Θεσπρωτία του 19ου και των αρχών του 20ού αιώνα από το αρχείο του Κέντρου Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας και ξεναγήσεις στη μόνιμη έκθεση. (14 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης. Εγκαίνια της μόνιμης εικονικής έκθεσης με τίτλο «Τα αντικείμενα της Νικόπολης αφηγούνται μια ιστορία...». (18 Μαΐου). Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού με τίτλο «Πες μου ένα παραμύθι» (16 _ 20 Μαΐου). Περιοδική έκθεση με θέμα τα «Κλωστήρια Πρεβέζης» (18 _28 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Αρτας. Έκθεση πόστερ με τίτλο «Από το χθες... στο σήμερα, η αρχαιολογική έρευνα και η δημιουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας». Ξεναγήσεις για το κοινό. (18 _ 31 Μαΐου). Την Τετάρτη, 18/5 το μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 8.00 έως τις 24.00 με αφορμή και τον εορτασμό της «Νύχτας Μουσείων».

Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας. Έκθεση έργων ζωγραφικής με θέμα την αρπαγή της Κόρης - Περσεφόνης (18 _ 28 Μαΐου)

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας. Εκδήλωση - συζήτηση με το κοινό με θέμα την ανάδειξη του μουσείου ως χώρου ατομικής και συλλογικής μνήμης και τίτλο «Μουσείο και Μνήμη, Δημοτική Αγορά _ Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας» (18 Μαΐου).

Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές του Δημοτικού με αφορμή την κτιριακή αναβάθμιση του Μουσείου και τίτλο «Ελάτε να στήσουμε το Μουσείο Τεγέας». (18 και 19 Μαΐου).

Μουσείο Μυστρά. Αφήγηση παραμυθιού για μαθητές Δημοτικού (18 Μαΐου). Εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του έργου της συντήρησης της 5ης ΕΒΑ στο ευρύ κοινό και τίτλο «Συντηρώ και μαθαίνω» (18 Μαΐου)

Βυζαντινό Μουσείο - Κάστρο Ιωαννίνων. Διάλεξη της μουσειολόγου Εσθήρ Σολομών με θέμα «Μουσεία: o αντιφατικός κόσμος της συλλογικής μνήμης» (18 Μαΐου)

Κρύπτη Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση με θέμα «Συλλογές και τεκμήρια: επιμέλεια και πρόσβαση» (18 Μαΐου)

Επταπύργιο. Εκδήλωση με θέμα «Ξεχασμένες μνήμες» (18 Μαΐου)

Μουσείο Πύργου Ουρανούπολης. Εκδηλώσεις με τίτλο «Η Joice Loch και η Ουρανούπολη των προσφύγων» (18 Μαΐου, ώρα 9.00).

Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Εκπαιδευτική ξενάγηση και εργαστήριο με τίτλο «Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Μνήμες του παλιού μύλου του Μάρκου και της βυζαντινής οχύρωσης της πόλης» (18 Μαΐου).

Κάστρο Αρτας. Άνοιγμα του μνημείου στο κοινό και πολιτιστική εκδήλωση (18 Μαΐου)..

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου (Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς). «Ταμπάκης στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας;» Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές. (13 Μαΐου)

Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας, Υπάτη. Εκδήλωση με τίτλο «Οι μνήμες του κτιρίου» (18 Μαΐου).

Φρούριο Πύλου (Νιόκαστρο). Ξεναγήσεις στη συλλογή χαλκογραφιών του φιλέλληνα Ρενέ Πυό (18 Μαΐου).

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_maxometaksideytiss

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και η «Λαϊκή Ενότητα» Μεγάρων , σας προσκαλούν τη Παρασκευή 21 Οκτώβρη 2016 και ώρα 19,00 μ.μ., στην αίθουσα «ΘΕΟΓΝΙΣ», Κεντρική πλατεία Μεγάρων, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα:

«Η Μετάβαση στο ‘Εθνικό Νόμισμα’, αφετηρία εξόδου από την κρίση»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Τρύφωνας Κωστόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Βασίλης Πριμικήρης, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών, συγγραφέας του βιβλίου

Τη εκδήλωση συντονίζει ο Βασίλης Πολυχρόνης, συντονιστής Π.Ε. της ΛΑΕ Μεγάρων

Θα ακολουθήσει συζήτηση

************************

---000_parastasikaterinakast

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)