ISKRA

Τετάρτη26 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 350 ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!

350 ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!

E-mail Εκτύπωση PDF

140 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ»!

Η απόφαση για την οριστική διαθεσιμότητα-απόλυση όλων των εργαζομένων του ΥΠΕΘΑ -Υπουργείο Εθνικής Άμυνας-(350 ατόμων ΓΕΣ,ΓΕΝ,ΓΕΑ,ΓΕΕΘΑ) κατηγορίας ΣΕΙΔ (προσωπικό σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου) και ΣΕΙΔΑΧ (προσωπικό σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) είναι οριστική.
Εκπρόσωποι του ΣΙΠΝΣ ( Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Ναυστάθμου Σαλαμίνας) ανέφεραν στην iskra ότι το αντίστοιχο προσωπικό του Ναυστάθμου Σαλαμίνας που βγαίνει σε διαθεσιμότητα. δηλαδή απόλυση είναι περίπου 140 άτομα, κατηγορίας ΣΕΙΔΑΧ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως μας είπαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ν.Σ. Νοράϊρ Κεφαλιάν και ο Γραμματέας Ηλιάδης Νεκτάριος, ότι το προσωπικό που απολύεται κατέχει καίριες θέσεις σε σπάνιες και εξαιρετικά εξειδικευμένες ειδικότητες, ενώ ο μέσος όρος ετών εργασίας στον ναύσταθμο είναι τα 30 χρόνια. Σχολίασαν δε την πιθανότητα να δοθούν τελικά οι εργασίες αυτές σε εργολάβους-ιδιώτες.

Συνολικά η πλειονότητα των υπο απόλυση εργαζομένων ΣΕΙΔ κατέχουν καίριες θέσεις (ναυστάθμους, νοσοκομεία, τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες όλων των επιτελείων κλπ). Ολοι  οι Ειδικοί Επιστήμονες και των τεσσάρων  Όπλων είναι κατηγορίας ΣΕΙΔ. Όλο σχεδόν το τεχνικό και εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό, σπάνιων και απαραίτητων ειδικοτήτων  και των δυο Ναυστάθμων του ΠΝ είναι κατηγορίας ΣΕΙΔ.
Πέραν απί την προσωπική  αγωνία για το υπο απόλυση προσωπικό, τίθεται γενικότερο ζήτημα λειτουργίας, καθως οι άμεσες επιπτώσεις στην λειτουργία γενικά των Ε.Δ.  θα είναι πολυ μεγάλες και τα κενά των απολυμένων δυσαναπλήρωτα.

 

Οι εργαζόμενοι στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας συμμετέχουν στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και σε συννενόηση με τους εργαζόμενους στον Ναύσταθμο Κρήτης, για κοινούς αγώνες, μέχρι την τελική δικαίωση

Η iskra παραθέτει την δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σχετικά με το θέμα των παράνομων διαθεσιμοτήτων-απολύσεων προσωπικού στο Υπ. Εθνικής Άμυνας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!

Καταγγέλλουμε τις εκατοντάδες αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζόμενων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αποτελεί μέγιστη βαρβαρότητα να μένουν στον «αέρα» και να πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο αναντικατάστατοι εργαζόμενοι, που δούλευαν μέσο όρο 30 χρόνια, όπως οι εργαζόμενοι στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Οι αυθαίρετες και πραξικοπηματικές αυτές διαθεσιμότητες-απολύσεις δεν καταστρέφουν μόνο ανθρώπινες ζωές και οικογένειες αλλά και υποσκάπτουν καίρια την αμυντική θωράκιση της χώρας, στερώντας και τα τρία όπλα από πολύτιμο, έμπειρο και αναντικατάστατο προσωπικό.

Καλούμε την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανακαλέσει άμεσα τις διαθεσιμότητες-απολύσεις προς αποκατάσταση και της εύρυθμης λειτουργίας κρίσιμων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση, ως κυβέρνηση της Αριστεράς, θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο.


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ»!

«Δεν είμαστε υπεράριθμοι, δεν θα γίνουμε θυσία στα σχέδιά τους», αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων σχετικά με το κείμενο της σημερινής (Παρασκευή 2/8) απεργίας των εργαζομένων του Υπουργείο Πολιτισμού ΠΠΟ.

Στο κείμενο που τιτλοφορείται «Σταματήστε τις ανθρωποθυσίες», επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι «μας ζητούν 500 απολύσεις, χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς καμία λογική. Απολύσεις προσωπικού που δουλεύει χρόνια στην πολιτιστική κληρονομιά, που αγαπάει τη δουλειά του και την κάνει όσο πιο καλά μπορεί, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες. Μας ζητούν απολύσεις που δεν θα συνεισφέρουν σε τίποτα στα ταμεία του κράτους: αν αφήσουν κλειστούς τους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία, αν σταματήσουν τις ανασκαφές, απλώς θα μειωθούν τα έσοδα του δημοσίου».

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν επίσης ότι στους 19.000 αρχαιολογικούς χώρους και τα 210 Μουσεία της χώρας δουλεύουν 6.900 αρχαιολόγοι, συντηρητές, διοικητικοί, αρχαιοφύλακες, μαρμαροτεχνίτες, τεχνίτες ανασκαφών, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια ζουν μειώσεις μισθών, απολύσεις συμβασιούχων, προσωπικό που δεν επαρκεί και ανεπάρκεια χρημάτων στις Υπηρεσίες, ώστε «συχνά αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε τζάμπα ή βάζουμε και από την τσέπη μας προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας».

Επισημαίνουν δε ότι «καταργούν ολόκληρες υπηρεσίες, που πάντοτε δούλευαν με τον καλύτερο τρόπο», όπως την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ακρόπολης, που είναι αρμόδια για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, υπεύθυνη για τη βυζαντινή Θεσσαλονίκη και τις βυζαντινές αρχαιότητες που έχουν βρεθεί στις ανασκαφές του ΜΕΤΡΟ, καθώς και τα Τμήματα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Προβολής στα Μουσεία, που ανοίγουν τα μουσεία με εκδηλώσεις στο κοινό.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

 

Σχόλια  

 
+3 #1 Δημήτρης Ζ. 02-08-2013 11:45
Μα είναι δυνατόν με τρίωρες στάσεις εργασίας της πλάκας, να πιστεύει κανείς στα σοβαρά, ότι θα ανακοπεί το άριστα μελετημένο σχέδιο «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ» των προσκυνημένων;
*
Και αν όχι γιατί «δεν τα δίνουμε όλα», τώρα, ώστε να χτίσουμε ένα διαφορετικό μετωπικό σχέδιο, από τα κάτω (πρωτοβάθμια σωματεία-συλλογικότητες-κινήματα γειτονιάς, αγωνιστικές Ομοσπονδίες-Ε.Κ., συνδικαλιστές, κ.α.) που θα κάνει τη διαφορά και θα εμπνεύσει δίνοντας όραμα και στόχο, και θα ορθώσει φράγμα σε πρώτη φάση και θα παρασύρει σε δεύτερη, τους οικονομικούς αυτούς δολοφόνους;
*
Μιά (αρ. 1) νίκη ψάχνει το κίνημα να ξεκινήσει το σάρωμα τους!

Γιατί χτίζουμε στην άμμο περιμένοντας την από τους Παναγόπουλους, τους Ντριβαλάδες (νέο αστέρι στη θέση του Τσικρικά της ΑΔΕΔΥ, που ..συνταξιοδοτήθηκ ε…);
*
Ως πότε ρε σύντροφοι; Έως ότου βρεθεί, στις Βρυξέλλες σε καμμία ΕΚΤ, ως συνταξιούχος πιά, το “όνειδος” Παναγόπουλος;
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

************************

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και το «ΜΑΧΩΜΕ» (Μαρξιστικός Χώρος Μελέτης και Έρευνας), σας προσκαλούν την Δευτέρα 31η Οκτώβρη ’16, στις 7.00’ μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (πρώην Νομαρχειακό), στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα:

«Η Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα, αφετηρία εξόδου από την κρίση»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, εκπαιδευτικός - συγγραφέας

Δημήτρης Πέττας, αντιπρόεδρος διοίκησης Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών, συγγραφέας του βιβλίου

Συντονίστρια εκδήλωσης, Αγγελική Γάσπαρη, νομικός- συμβολαιογράφος

Θα ακολουθήσει συζήτηση

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

************************

----000028hokt

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)