ISKRA

Τρίτη25 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 9/7(ΠΛ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 11.00π.μ.)

ΔΗΜ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: "ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ"

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία διοργανώνει για την Τρίτη 9 Ιουλίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να μην υπάρξουν απολύσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Καραισκάκη.

Για σύγκρουση «μέχρις εσχάτων» με την κυβέρνηση με αφορμή το σχέδιο κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζεται η ΠΟΕ – ΟΤΑ, συνεχίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στην απεργία της Τρίτης 9/7 θα συμμετάσχουν και οι δημοτικοί αστυνομικοί. Την Τρίτη θα συγκληθεί νέα γενική συνέλευση του σωματείου των δημοτικών αστυνομικών ώστε να αποφασιστεί η στάση που θα τηρήσουν στη συνέχεια.

Τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με την ηγεσία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Μπαλασόπουλος ανέβασε τους τόνους, κηρύσσοντας «πόλεμο με την κυβέρνηση».

Νέα συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα έχει σήμερα 9/7 η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, με βάση το σχεδιασμό της κυβέρνησης πρόκειται να φύγουν άμεσα στα τέλη Ιουλίου οι 2.200 σχολικοί φύλακες και στα τέλη Σεπτεμβρίου να βγουν σε διαθεσιμότητα οι 3.500-3.600 δημοτικοί αστυνόμοι.

Απέραντο πλήθος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ,την Δευτέρα (8/7) στις 12:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη, των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  

Στην πορεία πρωτοστάτησαν οι εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία. Οι δημοτικοί αστυνομικοί επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν με τις σειρήνες στη διαπασών. Κι αυτό γιατί επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο στη μαζική τους διαμαρτυρία ενάντια στη διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης και την λεγομενη "κινητικότητα" χιλιάδων δημοτικών αστυνομικών.

Στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στο πλευρό των χιλιάδων εργαζομένων παρευρέθη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζανης.

Κλειστοί ήταν την Δευτέρα-8/7, όλοι οι δήμοι της χώρας (εκτός των κοινωνικών δομών), σύμφωνα με απόφαση του έκτακτου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (Κεντρικής 'Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας).

  Ο επικεφαλής των παρατάξεων που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ Σ. Τζόκας υποστήριξε ότι οι δήμαρχοι πρέπει να πάνε αποφασισμένοι στη συνάντηση με τον υπ. Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας(8/7), στην οποία θα παραβρεθεί και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, να κηρύξουν απεργία διαρκείας.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν μαζικά και δυναμικά καθώς λουκέτο στους δήμους επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση, διαλύοντας τις δημοτικές υπηρεσίες και απαξιώνοντας την τοπική αυτοδιοίκηση, την μόνη, ίσως, ελπίδα να στηριχθούν στην περίοδο της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής λεηλασίας οι τοπικές κοινωνίες. Με μόνο στήριγμα αυτούς τους εργαζόμενους που οι κυβερνώντες αποκάλεσαν ανάξιους και σήμερα απολύουν με το πρόσχημα της "κινητικότητας", οι λαϊκές οικογένειες μένουν χωρίς καμία βοήθεια από τους ΟΤΑ μέσα σε μια πρωτοφανή νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Στην συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα του ΔΣ της ΟΛΜΕ. Όπως αναφέρει η αντίστοιχη ανακοίνωση "το σύνολο των εκπαιδευτικών αντιδρά στα σχέδια της κυβέρνησης για υποχρεωτικές μετατάξεις, διαθεσιμότητα και απολύσεις".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΟΛΜΕ

Η κυβέρνηση και η τρόικα προχωρούν στην υλοποίηση των συμφωνιών τους για τις χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών (αλλά και άλλων εργαζομένων στο δημόσιο) που θα οδηγήσουν σε απολύσεις για να συμπληρωθεί ο κατάλογος της ντροπής. Και αυτές οι  χιλιάδες απολύσεις έρχονται να προστεθούν στις 10.000 απολύσεις αναπληρωτών.

Όμως τα σχολεία χρειάζονται εκπαιδευτικούς και δεν μπορεί να λειτουργήσουν με πάνω από 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς (αν υπολογίσουμε και τις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις που δεν θα αναπληρωθούν) το Σεπτέμβρη.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν τη  Δευτέρα  8/7/13 στις 12.30 μ.μ. στην Πλ. Καραϊσκάκη (στάση μετρό Μεταξουργείο) στο συλλαλητήριο που οργανώνεται με συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ, για να δώσουμε άμεση απάντηση.

Επίσης καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ, σε συνεννόηση με τους αιρετούς στα ΠΥΣΔΕ να οργανώσουν τις επόμενες ημέρες διαμαρτυρίες στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να καταστρέφει άλλο το δημόσιο σχολείο και να εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς. Κοινό μέτωπο όλων τώρα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Καμία διαθεσιμότητα, καμία υποχρεωτική μετάθεση, καμία απόλυση εκπαιδευτικού δεν θα γίνει αποδεκτή και θα είναι «αιτία πολέμου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7 ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συνάντηση με την ΟΛΜΕ θα έχει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προκειμένου να την ενημερώσει για τη συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «στην αναδιάρθρωση του Δημοσίου Τομέα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο και συνολικό σύστημα διαχείρισης προσωπικού (διαθεσιμότητα, μετατάξεις, κλπ.)».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/7 στις 12μ.μ.


ΔΗΜ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: "ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ"

Ο Δημήτρης Στρατούλης με δήλωσή του από την πορεία των ΟΤΑ στα μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλάι των εργαζομένων στους ΟΤΑ που αγωνίζονται μαζικά για την επιβίωση και τη δουλειά τους και πρόσθεσε ότι είναι "η κυβέρνηση Σαμαρά και η τρόικα που χρειάζονται απόλυση και όχι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ".


ΚΚΕ: "ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ"

«Καμία απόλυση των εργαζομένων στην Τοπική Διοίκηση με ή χωρίς διαθεσιμότητες. Ενιαία απάντηση των εργαζομένων στις αποφάσεις συγκυβέρνησης – ΕΕ, ανεξάρτητα από υπηρεσία ή εργασιακή σύμβαση» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Οι απολύσεις στην Τοπική Διοίκηση είναι αποτέλεσμα, μιας πολιτικής που υπηρετεί τη διάλυση ή υποβάθμιση υπηρεσιών και δομών στους δήμους που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών.

Ο στόχος δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι σε Παιδεία – Υγεία – Πρόνοια – Δήμους, αλλά και στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που παίζουν σοβαρό ρόλο στην άμυνα της χώρας.

Τα μέτρα υπηρετούν επίσης έναν ακόμα πιο αντιδραστικό κρατικό μηχανισμό με την κεντρική και την τοπική διοίκηση να υπηρετεί πλήρως την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων» τονίζει το ΚΚΕ.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ


Σε στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι την λήξη του ωραρίου προχώρησαν οι εργαζόμενοι στους δήμους της Θεσσαλονίκης την Δευτερα (8/7), διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην διαθεσιμότητα και τις απολύσεις δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στους ΟΤΑ και το Δημόσιο. Πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Γιάννης Αμμανατίδης, οι οποίοι συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους. Αυτή η κυβέρνηση και η πολιτική που υπηρετεί πρέπει να ανατραπεί, όπως δήλωσαν, και αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει με ένα μεγάλο κύμα λαϊκών αγώνων, με τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην πρώτη γραμμή.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ανακοίνωση του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον τραυματισμό του Σπύρου Τζόκα.

«Θεωρούμε απαράδεκτο και καταδικαστέο το γεγονός της μη προστασίας του μέλους του Δ.Σ της ΚΕΔΕ και υπεύθυνου του τμήματος αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Σπύρου Τζόκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, σήμερα κατά την είσοδό του στο υπουργείο Εσωτερικών στην συνάντηση της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς  Ιωάννη  Μιχελάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Σπύρος Τζόκας σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε και δεν πήρε μέρος στη συνάντηση.»

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

 

Σχόλια  

 
-1 #2 Spyros Tsolis 09-07-2013 14:30
Με τις απολυσεις σας εξοργιζουν και σας στελνουν να ψηφισετε ή να συναινεσετε με την Χρυση Αυγη.
Παράθεση
 
 
+5 #1 george 08-07-2013 18:28
Να ζητήσουμε την παραίτηση της κυβένησης Σαμαρά-Βενιζέλου!
Η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Χαιρετώ! Γιώργος
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

************************

ΟΛΟΙ/ΕΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10  

ΣΤΙΣ 3ΜΜ  

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ  

ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  

ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ  

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ  

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)