Όταν ο Τσίπρας εξυμνεί… το «πολιτικό Κέντρο»

2015
τσίπρας

Ο «μεταλλαγμένος» Τσίπρας έχει πλέον τόση σχέση με την Αριστερά, όσο «ο φάντης με το ρετσινόλαδο».
Παρόλα αυτά, τόσο ο Τσίπρας όσο και η σύζυγός του εξακολουθούν μετά φανατισμού να ομνύουν στις αριστερές αρχές, όσο και αν υποτιμούν έτσι μέχρι κοροϊδίας τον ελληνικό λαό.
Μπροστά, όμως, σε μια τέτοια μεταγραφή-κελεπούρι, όπως αυτήν της Μεγαλοοικονόμου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ξεχνάει τα πάντα και είναι έτοιμος να γράψει την Αριστερά όχι μόνο στην πράξη αλλά και στα λόγια στα παλιά του τα παπούτσια.
Είναι «θετικό», είπε κατενθουσιασμένος ο Αλ. Τσίπρας για την πολιτική, αλά Μαυρογιαλούρου, μεταγραφική συναλλαγή του, ότι «άνθρωποι κεντρώοι, του πολιτικού Κέντρου, στρατεύονται στην μάχη για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια».
Συγχαρητήρια, λοιπόν, Αλέξη! Το «πολιτικό Κέντρο» σε χαιρετά και σε υποδέχεται, πάντα στην πρωτοπορία για να σταθεί η Ελλάδα «όρθια».
Την ίδια ώρα, βέβαια, ένας άλλος βουλευτής της κεντρώας «οικογένειας», ο κ. Καρράς, γινόταν δεκτός με ανοιχτές αγκάλες από την Φώφη Γεννηματά, με την τελευταία να λέει τα ίδια λόγια με εκείνα του Τσίπρα για την «όρθια κοινωνία», κοινωνία που έχει μείνει άγαλμα μπροστά στις παρακμιακές αυτές συναλλαγές.
Κέντρο, λοιπόν, και ξερό ψωμί, αφού ένας άλλος «κεντρώος», ο Γ. Καλλιάνος, είχε προσχωρήσει και αυτός με δοσοληψίες παρασκηνίου στην «άλλη όχθη», της ΝΔ.
Εδώ που φτάσαμε, δεν είναι απλώς όλοι οι κατεστημένοι κύκλοι ίδιοι, αλλά και ως αξιοθαύμαστοι «υπηρέτες» επέλεξαν την θαλπωρή του πολιτικού κενού που αντιπροσωπεύει η «μαύρη τρύπα» του Κέντρου για να κρύψουν την παράδοση και την ατέλειωτη υποτέλειά τους. Θαυμάστε τους!

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας