Τσίπρας – Κοτζιάς έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Κύπρο!

2071

Ο Τσίπρας καταρχήν και μετά, για δύο ώρες, ο Ν. Κοτζιάς, είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον ειδικό σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντε.
Εντύπωση καταρχήν κάνουν οι ξεχωριστές συναντήσεις πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών με τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ.
Ακόμα, όμως, πιο εντυπωσιακές ήταν οι κραυγαλέες αοριστίες που δόθηκαν ως αντικείμενο των συζητήσεων, πράγμα που δείχνει μαγειρείο και αδιαφανείς συνεννοήσεις και συμφωνίες.
Κι όλα αυτά την ώρα ο Πρόεδρος της Κύπρου Ν. Αναστασιάδης κάνει τον «λαγό» και εξαγγέλλει όχι μόνο την επανέναρξη των διακοινοτικών συνομιλιών κορυφής για το Κυπριακό αλλά και την σύγκληση πολυμερούς συνάντησης, με συμμετοχή και της Ελλάδας (!), αρχές Γενάρη, χωρίς εκ των προτέρων συμφωνία για άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και άμεση κατάργηση του καθεστώτος των εγγυητριών δυνάμεων.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι, δήθεν, μέχρι τώρα αντιστάσεις της Ελλάδας έγιναν μόνο και μόνο για να «αμορτισάρουν» την άτακτη υποχώρηση, κοινώς το ξεπούλημα της Κύπρου!

1 σχόλιο

  1. Γιατί έκοψε τό σχόλιό μου (σχετικά μέ τόν βρώμικο ρόλο τής Αγγίας στό Κυπριακό) ο λογοκριτής διαχειριστής τού ιστότοπου αυτού ? Τόν καλούμε νά τό αναδημοσιεύσει αμέσως ξανά. Αλλιώς δέν θά είναι φασίστας ? έ ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας