Τσίπρας–Θεοδωράκης: Μια συναινετική παρέα, μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα φτυστό δίδυμο!

2352
τσίπρας

Τσίπρας Θεοδωράκης, ως έτοιμοι από καιρό, τα βρήκαν σε όλα στην σημερινή (Δευτέρα 12/3) συνάντηση τους στο Μαξίμου, από την σήψη στο ποδόσφαιρο, μέχρι τα εθνικά θέματα, έως την άμεση συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση Θεοδωράκη περί σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, με το οποίο ο πρωθυπουργός συμφώνησε και το ονόμασε Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Ασφάλειας.
Εννιά στις δέκα λέξεις που χρησιμοποίησαν Τσίπρας και Θεοδωράκης ήταν συναίνεση, εθνική γραμμή, εθνική συνεννόηση.
Όλοι οι παρατηρητές συμφώνησαν ότι Τσίπρας και Θεοδωράκης έδειχναν μια ωραία παρέα σε μια συναινετική ατμόσφαιρα, ώστε πολλοί να μιλάνε για φτυστό πολιτικό δίδυμο.
Εντύπωση προκάλεσε ότι, ακόμα και για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της σήψης και των συμφερόντων Τσίπρας και Θεοδωράκης, μίλησαν την ίδια υποκριτική γλώσσα.
Να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό είπε ο πρώτος, να κόψουμε κεφάλια είπε ο Σταύρος.
Και κόπηκε, αντί αυτών, το πρωτάθλημα για να γλιτώσουν τα μεγάλα αφεντικά των ΠΑΕ και τα τρωκτικά των διοικούντων, που συνιστούν υπερεξουσία στην χώρα.
Η συναινετική γραμμή Τσίπρα-Θεοδωράκη στα εθνικά θέματα και στα θέματα ασφάλειας της χώρας, η οποία είναι φτυστή βεβαίως με εκείνη της Γεννηματά και του Μητσοτάκη, δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά τη πλήρη και άνευ όρων παράδοση της χώρας στις ορέξεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ και βεβαίως της Άγκυρας.
Αλίμονο μας!
Μια νέα πολιτική περίοδος ανοίγεται για την χώρα, όπου τον μνημονιακό συναινετικό μόνοδρομο θα ακολουθήσει ο ακόμα πιο τυφλός και ίσως πιο επικίνδυνος, μονόδρομος της απόλυτου Νατοϊκής συμμόρφωσης και του άνευ ορίων κατευνασμού της Άγκυρας.

Α.Ρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας