Τραγική η ΝΔ, παιχνίδι σκοπιμότητας από ΣΥΡΙΖΑ. Διάσκεψη για τα μνημονιακά εγκλήματα στην Αθήνα!

2128
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Είναι τραγικό να βλέπει κανείς σήμερα και σε μια Ελλάδα που βουλιάζει, το θέαμα μιας δεξιάς, κοντά τρεις δεκαετίες από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, να άγεται και να φέρεται από το βαθύ ”κράτος” της και να παίζει το αντιρώσικο χαρτί της Εσθονίας, αγόμενη και φερόμενη από έναν ψυχροπολεμικό αντισοβιετισμό και αντικομμουνισμό.
Όπως είναι κωμικό να βλέπουμε τους διάφορους μεταλλαγμένους ”Κοντονήδες” μιας κυβέρνησης που πρόδωσε τον λαό, ξεπουλάει τη χώρα και λεηλατεί την κοινωνική πλειοψηφία, να εμφανίζεται, τάχα, ως υπερασπιστής του ”κομμουνισμού” απέναντι στο φασισμό.
Οι ΤσίπραςΚοντονής, απέχοντας από την Διάσκεψη στο Ταλίν της Εσθονίας, δεν πράττουν το ”αυτονόητοούτε το ”λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν”, όπως εξωραϊστικά, μάλλον, τονίζει το ΚΚΕ.
Οι Τσίπρας – Κοντονής, όπως εξελίχθησαν, όχι μόνο γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια κάθε ίχνος κομμουνιστικής αναφοράς, όχι μόνο, επίσης, εφαρμόζουν πειθαρχικά παλιές και νέες νεοψυχροπολεμικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας αλλά και ο Τσίπρας δε δίστασε ούτε στιγμή πρώτος και μάλλον μόνος Δυτικός πρωθυπουργός να επισκεφθεί το Κίεβο και να δώσει πλήρη κάλυψη στο νεοφασιστικό Ουκρανικό καθεστώς.
Οι ΤσίπραςΚοντονής, απέχοντας από το Ταλίν, κάνουν μια κίνηση φτηνής ‘‘εσωτερικής κατανάλωσης” με μόνο στόχο να πουλήσουν , εις μάτην, αριστερά φούμαρα προς αφελείς και κυρίως προς την υπό διάλυση εκλογική τους επιρροή αλλά και την σε αποσύνθεση κομματική τους βάση.
Κατά τα άλλα κάποτε θα πρέπει να γίνει και θα γίνει, μια Διάσκεψη για τα φρικτά κοινωνικά εγκλήματα των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού και την ιδιόμορφη οικονομική γενοκτονία σε αυτήν την χώρα.
Και τότε πρώτοι-πρώτοι στο σκαμνί θα καθίσουν ο Κ. Σημίτης, ο Κ. Καραμανλής, ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η Γεννηματά, ο Θεοφωράκης και τόσα άλλα μνημονιακά ανδρείκελα και συνεταιράκια.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας