Το 1ο πολιτικό-πολιτιστικό καμπινγκ του Brigada.gr είναι γεγονός!

1752
καμπινγκ

Μέσα στο βαθύ θέρος και στον καύσωνα της Αθήνας, μερικοί τρελοί νέοι και νέες αποφασίζουν να αντισταθούν στην ανυπόφορη πραγματικότητα που τους ετοιμάζουν… Έτσι, παίρνουμε να σακίδια στην πλάτη, παγώνουμε τις μπύρες, κόβουμε δυόσμο και λάιμ και κατηφορίζουμε προς το Δρέπανο Αργολίδας για 4 μέρες διακοπών, διαφορετικές από τις άλλες.
Με την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση σε πρώτο πλάνο και ενάντια στην εμπορευματοποίηση της διασκέδασης προετοιμάζουμε έναν εναλλακτικό τετραήμερο με εκδηλώσεις, συζητήσεις, προβολές, δραστηριότητες και πάρτυ. Στο χώρο θα λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ με καφέδες, μπύρες και σνακ σε λογικές τιμές. Επίσης, θα υπάρχουν μερίδες φαγητού σε προσιτές τιμές μετά από συνεννόηση με τοπικό μαγειρίο στο Δρέπανο.
Η διαμονή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο/μέρα, ενώ υπάρχει και 3 ευρώ κάρτα συμμετοχής για τα βασικά έξοδα της διοργάνωσης. Για τη μεταφορά στο χώρο, θα υπάρξει πούλμαν από την Αθήνα την πρώτη μέρα το πρωί (27/7), όπως και την τελευταία το πρωί για επιστροφή (31/7). Παρακάτω, υπάρχει η φόρμα για δήλωση συμμετοχής.
Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάθε μέρας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: info@brigada.gr
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής από εδώ:https://www.dropbox.com/s/5cqt1jflt9vp01b/ΦΟΡΜΑ%20ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ%20%281%29.docx?dl=0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας