Τέτοια και τόση εμπάθεια;

2675
εμπάθεια
mde

Λίγη τσίπα και λίγο μικρότερη εμπάθεια δεν βλάπτει!
Αναφερόμαστε στα ρεπορτάζ ορισμένων ιστοσελίδων και κυρίως ιστοσελίδων, δήθεν, ”προοδευτικών”, οι οποίες τόσο πολύ απαξίωναν την συμμετοχή της ΛΑΕ για παράδειγμα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επίσης, στην συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα κατά των πλειστηριασμών, ώστε τα σχετικά μπλοκ που είχαν συγκροτήσει να τα καταγράφουν, περίπου, περιφρονητικά κάτω από τον γενικό τίτλο ”συλλογικότητες” και με μειωτικό τρόπο υπό την προσωνυμία ”εξωκοινοβουλευτική” Αριστερά.
Βέβαια, κατανοούμε τις αιτίες της περίοπτης προβολής του ΠΑΜΕ στην πορεία.
Δεν έχουμε, φυσικά, αντίρρηση, θα έχουν τους λόγους τους και καλώς πράττουν.
Αυτό, όμως, δεν μπορεί να συνεπιφέρει την μειωτική αντιμετώπιση της ΛΑ.Ε, την οποία, όπως μας έλεγαν στελέχη της, όλοι γνωρίζουν ότι αποτελεί και την ψυχή των δυναμικών κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, που κάποιοι όψιμα και μετά από μεγάλη κοινωνική πίεση ανακάλυψαν.
Σημειώνουμε, επίσης, και μια πρόσθετη θετική εξέλιξη των κινητοποιήσεων της 21ης Φλεβάρη κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών: Στην πράξη όλα τα πολιτικά ”μπλοκ” που συμμετείχαν στην κινητοποίηση συνενώθηκαν εν τοις πράγμασι σε μια μεγάλη ενιαία πορεία.
Η ζωή, βλέπετε, δείχνει τον σωτρό δρόμο της κοινής δράσης και του κοινού κινηματικού μετώπου σε όλες τις αριστερές, ριζοσπαστικές, προοδευτικές δυνάμεις.
Ως πότε, όμως, κάποιοι θα συνεχίζουν να κάνουν την στρουθοκάμηλο, μπροστά στην πρόκληση ενός ενιαίου μετώπου δράσης, προς μεγάλη ζημιά του λαϊκού κινήματος και της δυναμικής της ανατροπής;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας