Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χίου προς δήμαρχο: Θα εμποδίσουμε τα σχέδιά σου, όσα ΜΑΤ κι αν κατεβάσεις

1474
χίου

Τα «νέα» πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής έφεραν νέα ήθη στο Δήμο Χίου! Ο Δήμαρχος ΜανώληςΒουρνούς σε διατεταγμένη νυχτερινή «έφοδο» με «συνεργό» τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Μπελέγρη, πρωτοπόροι πανελλαδικά, επιδεικνύοντας τις δημοκρατικές τους πρακτικές και γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα τις αποφάσεις που οι ίδιοι ψήφισαν ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τις οποίες τάχθηκαν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των εργαζομένων συμβασιούχων, υπέρμαχοι του δικαιώματός τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, υπέρμαχοι στην αξία του παραγόμενου έργου των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας προς όφελος των δημοτών, έδειξαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πραγματικό πρόσωπο τους!

Το ανάλγητο πρόσωπο της «εξουσίας», όπως εκείνοι οραματίζονται, εξουσία την οποία ο χιώτικός λαός τους την παραχώρησε προσωρινά. Τα προσωπεία πέσανε!

Σήμερα τα ξημερώματα έδειξαν «έμπρακτα» με την παρουσία των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο το ήθος της «νέας» δημοτικής αρχής!!! Ενάντια σε κάθε μορφή πάλης των εργαζομένων, υπηρετώντας τις κυβερνητικές εντολές επέβαλλαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις, το μόνο όπλο των εργαζομένων να μάχονται για την αξιοπρέπεια τους, για το δικαίωμα στην ζωή, για το δικαίωμα στην εργασία!!

ΟΧΙ κύριοι! Δεν είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ το δικαίωμα στην εργασία.

ΟΧΙ κύριοι! Δεν θα γίνουν οι εργαζόμενοι ο «δούρειος ίππος» για να υλοποιείτε τις κυβερνητικές επιταγές!!

Γνωρίζουμε ότι αν οι συμβασιούχοι φύγουν η υπηρεσία καθαριότητας ΔΕΝ θα μπορεί να λειτουργήσει.

Γνωρίζουμε ότι μόλις φύγουν οι συμβασιούχοι, οι υπηρεσίες της καθαριότητες θα καταλήξουν είτε στα χέρια «εργολάβων» σας, είτε σε αναθέσεις σε αρεστούς με δίμηνες συμβάσεις για να μπορείτε να τάζετε δουλειές!

ΟΧΙ κύριοι της Δημοτικής Αρχής! Θα μπούμε εμπόδιο στα σχέδια σας, όσες κλούβες των ΜΑΤ και αν κατεβάσετε!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ !
ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ!

*Πηγή: ergasianet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας