Συριζαίικες… Χουντικού τύπου τροπολογίες

2257
πλειστηριασμοί

Συριζαίικες… Χουντικού τύπου τροπολογίες

Η ” ν”τροπολογία που κατετέθη στη βουλή για ποινικές διώξεις όσων αντιστέκονται στούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαικής περιουσίας, με θυμό ξυπνούν μνήμες. Μετά το “αποφασίζομεν και διαττάσομεν” της χουντικής διχτατορίας.
Μετά τις φυλακές, εξορίες, βασανιστήρια αγωνιστών της αριστεράς, ήρθε και η ψευτοκοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης. Πολλοί αγωνιστές μέσα απο τις γραμμές του ΚΚΕ αλλά και άλλων αριστερων οργανώσεων φορτώθηκαν εκείνη την περίοδο δίκες και καταδίκες για διάφορα αδικήματα.

-Αντίσταση κατά της αρχής.
-Εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.
-Παράνομη αφισσοκόληση.
-Παράνομη διακίνηση Ριζοσπάστη-Οδηγητή και άλλα αριστερά έντυπα.
-Παρακώλυση συγκοινωνιών.
-Διαττάραξη κοινωνικής ειρήνης.
-Αντεθνικά συνθήματα (όσα δεν ευθυγραμίζονταν με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ).
Σήμερα η συριζαϊικη “αριστερά” θα σε στέλνει φυλακή εάν υπερασπίζεσαι τα σπίτια και τις μικρές λαικές περιουσίες. Εάν αντιστέκεσαι σε όσα υπέγραψαν και υποχρεούνται να εφαρμόσουν τα λαμόγια της “αριστεράς”. Εάν υπερασπίζεσαι το δίκιο και το σημερινό σύνταγμα της πατρίδας σου.
Εάν αντιστέκεσαι σε νόμους που ξένοι οικονομικοί καταχτητές (γερμανική ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) σε συμπαιγνία με  απατεώνες τοκογλύφους τραπεζίτες και διεφθαρμένους συμβολαιογράφους, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς μιας παραδομένης,αντεθνικής και αντιλαικής κυβέρνησης.
Η εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων και ιδιαίτερα του 3ου συριζαιικου, με όλες τις χρονολογικές του αποτυπώσεις οδηγούν σε ένα ιδιότυπο κρυπτοφασισμό.
Θα ζήσουμε “ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ”  μιας ψευδεπίγραφης “αριστεράς”.
Κύριοι της συριζαίικης διακυβέρνησης. Πουλήσατε την πατρίδα,πουλήσατε τον λαό της.
Για μια κωλοκαρέκλα-εξουσία,για μια φτωχομπινεδιάρικη οικονομική αποζημίωση, πουλήσατε στο διάολο και την ψυχή σας.
Οσοι είχαν και έχουν αρχές και αξίες,  βρίσκονται απένατι στους νόμους σας και τους ματατζήδες.
Αφιερωμένο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ.Δραγασακη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου ο κ.Δραγασάκης αναλαμβάνει την υψηλή εποπτεία ομάδας κυβερνητικών στελεχών υπό τον τίτλο “παρατηρητήριο πλειστηριασμών”. Ο ρόλος του σύμφωνα με το δημοσίευμα να διαχειριστεί έξυπνα,ευέλικτα και επικοινωνιακά αποτελεσματικά το μέγα θεμα των πλειστηριασμών και ιδιαίτερα της κατοικίας.
Ο κ.Δραγασάκης συνεπής με τις ιδέες και τα νεανικά του οράματα αυτά που υπηρέτησε μαζί και με άλλους πολλούς γνωστούς και μη εξαιρετέους, ως μέλος του Π.Γ της Κ.Ε.του Κ.Κ.Ε και αφού δεν κατόρθωσε με αυτή την ιδιότητα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία υπέρ της σοσιαλιστικής εξουσίας των εργαζομένων, ευελπιστεί ότι θα το πετύχει ως ακραία νεοφιλελεύθερος αυτή τη φορά υπέρ των τραπεζιτών funds και δανειστών.
Άξιος ο μισθός σας κ.Δραγασάκη
 
Η συριζαϊικη “αριστερά” ένα πράγμα δεν θυμήθηκε όταν υπέγραφε.
Το λαϊκόφιλοσοφικό “πρόσεξε που βάζεις την υπογραφή σου και το ….πουλί σου”.
Τώρα λοιπόν κυβερνώντες συριζαίοι θα πιείτε το πικρό, προδοτικό ποτήρι μέχρι τον πάτο.
Αντιμνημονιακή μαχόμενη αριστερά και όχι μόνο.
 
Με λίγες κουβέντες να αφήσουμε τη μ****ια που μας δέρνει ,και το γρηγορότερο να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι αποφάσεων, για την δημιουργία κοινωνικού και πολιτικού ΜΕΤΩΠΟΥ εξέγερσης και ανατροπής.
 
Τα μικρά και φλύαρα στην άκρη,να προσδιορίσουμε τα σημαντικά και πρωτεύοντα, και να συμπορευθούμε. Ο λαός το επιθυμεί και το ψάχνει,εμείς είμαστε πίσω απο τα γεγονότα.
Ώρα να ανατρέψουμε τις στημένες ισορροπίες που φορμάρει το πολιτικο-οικονομικό σύστημα και οι ξένοι.
Απάντησή μας, ανυπόταχτος αγώνας-εξέγερση-ενότητα.

2 Σχόλια

  1. συγχαρητήρια και πάλι για την καθαρή σκέψη σας και που δε μασάτε τα λόγια σας.
    δε χωράει στρογγυλοποίηση στο λόγο, τις δραματικές στιγμές που περνάνε οι Έλληνικές οικογενειες.
    όποιος βαζει κομματικά επιχειρήματα και σκεπτικά να προηγούνται της δυστυχίας, της πείνας και της ανέχειας που θερίζει απο μικρά παιδιά μεχρι εξαθλιωμενους συνταξιούχους, πρέπει να καταλάβει ότι ειναι με τη σταση του το ίδιο συνένοχος με την μνημονιακή κυβέρνηση του συριζα. Απλα και καθαρά.
    Δεν υπάρχει καμία απολυτως δικαιολογια, εκτος πιθανόν απο το γεγονος ότι μαλλον ο ίδιος του δεν πεινάει και άρα δε βιάζεται. Έχει την πολυτελεια να υφαινει λόγους πολιτικής θεωριας ή να κάνει εμφανίσεις στα ειρηνοδικεια ή κάποια τηλεοπτική συνέντευξη πιστευοντας οτι έτσι εξαντλεί το καθήκον του απέναντι σε όλους αυτούς που δεν μπορούν να αγωνιστούν είτε γιατί δεν ξερουν τι να κάνουν ειτε γιατί ο αγώνας τους ειναι να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειες τους ακόμη μια μέρα.
    Λυπάμαι πολυ για τη στάση αυτής της αριστεράς. Ελπίζω με το λόγο και τα άρθρα σας να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι αν εννοούν αυτά που λένε περί “ανατροπής” πρεπει να ξεκινησουν από τον εαυτο τους.
    Και αν η ανοχή στη διαφορετικότητα είναι μια από τις αξίες της αριστεράς και δεν πρόκειται περί ακόμα μιας θεωρητικής φούσκας τότε να το δείξουν στην πράξη καθήμενοι στο ίδιο τραπεζι με ανθρωπους που μπορει να έχουν διαφορετική πολιτική καταγωγή αλλα συμφωνούν στο να αγωνιστούμε όλοι για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας