Συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις:Στίγμα αγωνιστικής θέλησης η συγκέντρωση στις 15/12

1228
αποκάλυψη

«Τους χιλιάδες συνταξιούχους που μαζικά – αγωνιστικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συμμετείχαν απ’ όλες τις γωνιές της χώρας στη μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων τη Παρασκευή 15/12/2017 δίνοντας έτσι για άλλη μια φορά το στίγμα της αγωνιστικής τους θέλησης», χαιρετίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Με περισσότερα από 70 πούλμαν που έφτασαν οι συνάδελφοι στο Σύνταγμα και τους χιλιάδες της Αττικής υπέγραψαν τη θέλησή τους να αγωνιστούν ακόμα παραπέρα για να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τους νόμους που πετσοκόβουν τις συντάξεις που ψήφισαν οι προηγούμενοι και νυν κυβερνώντες αρνούμενοι την προπαγάνδα της περί “δίκαιας ανάπτυξης” που δεν είναι δυνατό άλλωστε να υπάρξει στο σύστημα που ζούμε.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο στα καλλιτεχνικά συγκροτήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη μουσική τους στους συγκεντρωμένους όσο και τους συναδέλφους επισιτιστές που η συμβολή τους ήταν καθοριστική σε όλη τη διαδικασία του γεύματος που προσφέρθηκε στους συγκεντρωμένους.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια συναδέλφου ο οποίος δεν τα κατάφερε να φτάσει στη συγκέντρωση επειδή τον πρόδωσε η καρδιά του μόλις ήρθε το πούλμαν που τον μετέφερε από την Πάτρα στο Ζάππειο.

Δεν παραλείπουμε όμως να σημειώσουμε τη στάση και τη συμπεριφορά των οργάνων της Αστυνομίας τα οποία προέτρεπαν τους οδηγούς των αυτοκινήτων στο Σύνταγμα να περάσουν μέσα από τους συγκεντρωμένους με προφανή σκοπό να διαλύσουν τμήμα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.

Τέλος, τονίζουμε ότι όταν οι συνάδελφοι δίνουν το αγωνιστικό “παρών” από όλη τη χώρα η υπόσχεσή τους αυτή για αγώνα φορτώνει τις οργανώσεις μας με ακόμα μεγαλύτερο χρέος να συνεχίσουν τον αγώνα και αυτό θα κάνουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας