ΣΟΚ! Ο Schaeuble αρπάζεται με ΔΝΤ. Xαρακτηρίζει μάταια τα μνημόνια

3538
schaeuble

Μετά τον σφοδρό πόλεμο Merkel – Trump, άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Schaeuble και IMF (ΔΝΤ), με τον Γερμανό Υπ. Οικ. να φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει μάταια τα μνημόνια, που ο ίδιος μαζί με το IMF επέβαλαν στους Έλληνες κυβερνητικούς πολιτικούς υπαλλήλους τους. Όπως και τώρα η ελληνική πολιτική υπαλληλία αποδέχεται και τέταρτο μάταιο μνημόνιο, με όλους εμάς στον καναπέ μας, περίπου, να τους χειροκροτούμε και από πάνω. Και εις άλλα με υγεία!
Μη ρεαλιστικές χαρακτηρίζει τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble και αναφέρει ότι το Ταμείο δεν είναι έτοιμο να προβλέψει ανάπτυξη άνω του 1% για τα επόμενα 40 χρόνια.
«Αυτή τη στιγμή διαφωνούμε με το ΔΝΤ σχετικά με τα όσα προβλέπει για την ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Το Ταμείο δεν είναι έτοιμο να προβλέψει ανάπτυξη άνω του 1% για τα επόμενα 40 χρόνια» δήλωσε.
Όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόσθεσε σαρκαστικά «να γιατί όλα τα προγράμματα προσαρμογής της Ελλάδας αποδείχθηκαν μάταια. Με ανάπτυξη 1%, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να κλείσει το κενό με τα άλλα μέλη της Ευρωζώνης».

1 σχόλιο

  1. Με μιά φράση του, το Μεγάλο Αφεντικό έστειλε στό βόθρο της Ιστορίας τα ξεπουλημένα τσιράκια Του,για να επαληθευθεί η κοινή αλήθεια ότι τους ρουφιάνους,τα Μεγάλα Αφεντικά τους έχουν ανάγκη,αλλά, όπως και τά χαρτιά υγείας , μετά τη χρήση τούς πετάνε στα σκουπίδια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας