Σκοταδισμός εκκλησιαστικών παραγόντων και … Χρυσή Αυγή

2518

Έλεος! Ο θρασύτατος μητροπολίτης Κηφισιάς, ναι καλά ακούσατε Κηφισιάς, με μια πρωτοφανή απόφαση του αφόρισε, μετά θάνατον, τον διαπρεπέστατο, διεθνούς κύρους φυσικό επιστήμονα Στ. Χόκινγκς, διότι αμφισβήτησε ότι τον κόσμο δημιούργησε ο Θεός.
Την ίδια, περίπου, ώρα η υποδοχή του “Αγίου Φωτός” στην Αθήνα εξελίσσεται σε ακροδεξιό-ναζιστικό “πάρτι” μεταξύ του Δημ. Καμμένου ( ο οποίος αναδεικνύεται συνεχώς σε “κρυπτο – χρυσαυγίτη”) και των βουλευτών της “Χρυσής Αυγής” Παναγιώταρου και Παππά.
Να μην παραλείψουμε ακόμα από τις εξελίξεις της τελευταίας περιόδου ότι μεθοδευμένα και στημένα όλες οι ακροδεξιές αποφύσεις, μνημονιακότερες των μνημονιακών και δουλικότερες των πιο υπόδουλων ελληνικών κύκλων, όπως η “Εθνική Ενότητα” (ΛΑΟΣ) και η “Ελληνική λύση” (Βελόπουλος), εμφανίζονται στις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις με κάποια ποσοστά παρουσίας, δίπλα στην “Χρυσή Αυγή”.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αν δεν ευνοεί, σίγουρα καλύπτει και σιωπά απέναντι σε όλες αυτές τις νοσηρές καταστάσεις και απολήξεις ενός σάπιου και παρηκμασμένου  κατεστημένου πολιτικού σκηνικού.
Οι λόγοι γι’ αυτήν την φρικτή κυβερνητική στάση είναι πολλοί. Σημαντική, μεταξύ αυτών, είναι η άθλια μακιαβελική σκέψη ότι η ενίσχυση ακροδεξιάς και ναζιστικής δεξιάς, αποδυναμώνει την ΝΔ!
Ο σκοταδισμός και η πιο μαύρη αντίδραση πάντα βρίσκουν ετερόκλητους συμμάχους.
Υ.Γ Δυστυχώς η εκκλησιαστική ιεραρχία αντί σε τούτες τις στιγμές να αναδείξει ένα γνήσιο εθνικό δημοκρατικό και πατριωτικό πρόσωπο, αντάξιο των καλύτερων παραδόσεων της, διολισθαίνει, πλην μιας αξιοθαύμαστης μερίδα της, σε ταχύ αντιδραστικό κατήφορο, ξεπερνώντας μάλιστα, ορισμένες φορές τις πιο μαύρες σελίδες της. Αναρωτιόμαστε με πόνο μέχρι που άραγε θα φτάσουν κάποιοι ιεράρχες στου κακού την σκάλα. Πολύ περισσότερο αναρωτιόμαστε γιατί βλέπουμε ότι αρκετοί μητροπολίτες δεν αρκούνται σε σκοταδιστικές παρεμβάσεις αλλά και ότι έχουν εξαπολύσει ένα πογκρόμ διώξεων και τιμωριών εναντίον όσων από τον κατώτερο κλήρο δεν συμμορφώνονται με τις “υποδείξεις”.

1 σχόλιο

  1. Δεν προκαλεί εντύπωση ο σκοταδισμός τής εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Τέτοιοι ήταν πάντα και με ελάχιστες εξαιρέσεις κάργα ακροδεξιοί. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ορισμένοι…αριστεροί ακόμα υποδέχονται το άγιο φως με τιμές αρχηγού κράτους. Ούτε τον Φίλη δεν ακούνε! Κάτι ξέρει και η πρώην διευθυντάρα της Αυγής.
    Σπύρος Καυτατζόγλου
    Μαθηματικός
    Μέλος ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας