Πως ''Στουπ-ώνουν'' τους ''επαναστάτες'' της ''άκρας αριστεράς''.

3340

Κάποιος κύριος Κώστας Στούπας βλέπω να αρθρογραφεί συχνά στο capital.gr.
Καλά κάνει ο άνθρωπος, τις γνώμες του λέει και δική του επιλογή ακόμα είναι, όπως είδα σε πρόσφατο κείμενο του, να τρομοκρατεί το αναγνωστικό κοινό του με τον κίνδυνο Grexit, χωρίς να μπορεί καν να φανταστεί ότι η Ελλάδα, αν δεν είχε μπει, πραξικοπηματικά, μάλιστα και χωρίς συζήτηση, στο ευρώ, σχεδόν δεν θα γνώριζε κρίση και σήμερα θα είχε τα πρωτεία στην περιοχή, ευρισκόμενη και σε μια από τις καλύτερες θέσεις στην ΕΕ.
Δεν συζητώ, όμως, την επιλογή του ενάντια στο Grexit, και τα αβάσιμα και αρκετά τρομοκρατικά επιχειρήματα του. Είπαμε, δικαίωμα του!
Πάει πολύ, όμως, ο κάθε κύριος Στούπας, με ύφος δέκα καρδιναλίων και με περισσή αυταρέσκεια, επιτίμηση και αλαζονεία, να απαξιώνει ανιστόρητα, με πλεονάζουσα επιπολαιότητα και ευκολία όλους συλλήβδην τους υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος, να εξομοιώνει, σχεδόν, ευθέως και ανιστόρητα ”άκρα δεξιά’‘ και δήθεν ‘‘άκρα αριστερά” και να τσουβαλιάζει τους πάντες και τα πάντα υπό την γενική επιδίωξη μιας δικής του ονειροβασίας που την βαφτίζει ”επανάσταση-πραξικόπημα”!
Τίποτα από όλα αυτά που καταμαρτυράτε, με τόση απερισκεψία και με κατηγοριοποιήσεις, κ. Στούπα δεν είναι η ΛΑ.Ε και οι εκπρόσωποι της ούτε στην πολιτική γεωγραφία και κατάταξη ούτε στην ιστορική τους διαδρομή, ούτε στην συνέπεια τους, ούτε στις επεξεργασίες τους, δεκαετιών τώρα, σχετικά με την ευρωζώνη και την ΕΕ, ούτε στην άποψη τους για την άμεση μετάβαση στη νέα δραχμή με ριζοσπαστικό πρόγραμμα ως εθνική ανάγκη, ούτε στην τεκμηρίωση αυτής της θέσης και πολύ περισσότερο στο ζήτημα της δημοκρατίας.
Δυστυχώς, όμως, αυτό ο τόπος ανακαλύπτει την αλήθεια πάντοτε μεταχρονολογημένα και την ανακαλύπτει μόνο και μόνο για να βουτηχτεί περισσότερο στο ψέμα, την καρεκλοθηρία, την ευκολία του αναθέματος και το βόλεμα στην έτοιμη κυρίαρχη σκέψη του συρμού.
Υ.Γ: Προφανώς, το σχόλιο δεν αφορά αποκλειστικά τον κ. Στούπα. Αφορά όλους αυτούς που με τόση άνεση ισοπεδώνουν και με ελαφρότητα λιθοβολούν χωρίς να γνωρίζουν ή να θέλουν και να μπορούν να μάθουν.
Όλους αυτούς οι οποίοι το μόνο που είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν είναι υμνολογία στο εκάστοτε βαθύ κατεστημένο.

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας