Περιοδεία Λαφαζάνη στα αμαξοστάσια Πειραιά και Κερατσινίου. Όλοι/ες στην αυριανή Παν/κη κινητοποίηση των εργαζομένων στους Δήμους

3181
Λαφαζάνη

Εντυπωσιακότατη η τοποθέτηση υπέρ του εθνικού νομίσματος της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, ο Στ. Λεωτσάκος, ο Γ. Δούκας, ο Μάξιμος Μπόλας, η Γιώτα Περδίκη, ο Παναγ. Σταθόπουλος, ο Γιάννης Τσατσαρώνης,  ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Α. Ράκκας, ο Πάρης Λιάτσος και πολλά άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε, μαζί με τον Γιώργο Χαρίση μέλος της ΕΕ της ΠΟΕ ΟΤΑ και τον Γρ. Καλομοίρη από την ΑΔΕΔΥ, επισκέφθηκαν σήμερα τα αμαξοστάσια αποκομιδής σκουπιδιών στον Πειραιά, όπου τους υποδέχτηκε ο Β. Γκιτάκος και το σωματείο των εργααζομένων καθώς και το αμαξοστάσιο στο Κερατσίνι και την υπηρεσία οδοκαθαρισμού της πόλης.
Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε έτυχε θερμότατης υποδοχής από το πλήθος των εργαζομένων στην καθαριότητα και στους τρεις εργασιακούς χώρους, οι οποίοι σχεδόν στο σύνολο τους συγκεντρώθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον για να ακούσουν τις θέσεις της ΛΑ.Ε αλλά και τις τοποθετήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης μίλησε σε τρεις συγκεντρώσεις των εργαζομένων, όπως, επίσης, και ο Γ. Χαρίσης, ενώ παρέμβαση έκανε και ο Γρ. Καλομοίρης στο αμαξοστάσιο του Πειραιά.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης τόνισε ότι η λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων και της καθαριότητας των πόλεων είναι μία και μόνη: η μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, αφού εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι ο αγώνας των συμβασιούχων των ΟΤΑ είναι από τα πράγματα αντιμνημονιακός αγώνας, είναι αγώνας για εργασία σε αξιοπρεπείς συνθήκες, πράγμα που είναι αίτημα επιβίωσης για όλους τους εργαζομένους, πρώτα απ’ όλα για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους ανέργους, οι οποίοι βιώνουν καταστάσεις ζούγκλας και μεσαίωνα.
Ο Παν. Λαφαζάνης κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να δώσουν το παρόν σην κινητοποίηση της Πέμπτης (29/6) στην Πλ. Καραϊσκάκη και επεσήμανε την ανάγκη να υποστηριχθεί αυτή η συγκέντρωση και πορεία απ’ όλα τα συνδικάτα και απ’ όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.
Ο Παν. Λαφαζάνης είπε επίσης, στους εργαζομένους ότι εδώ που έχουμε φτάσει η μόνη λύση για την επιβίωση της χώρας και του ελληνικού λαού είναι να τελειώνουμε με τα μνημόνια και την λιτότητα, πράγματα που απαιτούν την έξοδο από την ευρωζώνη, την ρήξη με την ΕΕ, τη διαγραφή του χρέους, την σεισάχθεια σε ιδιωτικά χρέη, την εθνικοποίηση των τραπεζών και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Εντυπωσιακότατη, πάντως, ήταν η πολύ χαρακτηριστική συγκατάθεση των εργαζομένων, στην μεγάλη πλειοψηφία τους, υπέρ του εθνικού νομίσματος, για το οποίο πολλοί/ες επιχειρηματολογούσαν με ιδιαίτερα εύληπτο και πρωτότυπο τρόπο.
amaksostasio ota 9
amaksostasio ota 1
amaksostasio ota 2
amaksostasio ota 3
amaksostasio ota 4
amaksostasio ota 11
amaksostasio ota 6
amaksostasio ota 7
amaksostasio ota 12
amaksostasio ota 13
amaksostasio ota 8
amaksostasio ota 10
amaksostasia laf ota
amaksostasia laf ota 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας