Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων Τρίτη (3/10) Πλ. Αντίστασης 100

2330
αποκλειστικό

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει σε εφαρμογή τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς, την παραπέρα μείωση του ΕΚΑΣ μέχρι την κατάργηση του, καθώς και των οικογενειακών επιδομάτων.

Οι περικοπές αυτές έρχονται πάνω στις θανατηφόρες περικοπές των προηγούμενων χρόνων και υποβαθμίζουν τις συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα.

Διεκδικούμε τις συντάξιμες αποδοχές μας. Την 13η και 14η σύνταξη, την άμεση απόδοση των συντάξεων-εφάπαξ-μερισμάτων, ΕΚΑΣ, τα δικαιώματά μας στην υγεία και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί στο ακέραιο, γιατί σε όλη μας την ζωή τα πληρώσαμε. Δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή.

Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών – αντιλαϊκών – φορομπηχτικών νόμων. Τις θανατηφόρες διατάξεις περί χηρείας. Επιστροφή στο ακέραιο των παράνομα παρακρατηθέντων για την υγεία. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών μας Ταμείων. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας καμία περικοπή.

Σας καλούμε όλους σε μαζική αντίδραση και αντίσταση, για την αποτροπή και ανατροπή αυτών των πολιτικών που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο, καθώς και ολόκληρου του μνημονιακού μπλοκ που τις εφαρμόζει ή τις στηρίζει.

Όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε μέρος στην Παναττική Συγκέντρωση των Συνταξιούχων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (στο Δημαρχείο Αθήνας) την Τρίτη 3/10/2017 ώρα 10:00 π.μ., καμία ανοχή πλέον στα μέτρα της κυβέρνησης. Να τελειώνουμε με τις αυταπάτες, το εφησυχασμό, την αδιαφορία, την απογοήτευση, τον φόβο. Τέρμα πια οι καναπέδες, να εξεγερθούμε όλοι και όλες τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας