Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου Παππά, πρόεδρος του ΟΑΣΘ

4237
Στέλιος Παππάς

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην πολιτική ζωή ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, στη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ.
Δεν θα αποπειραθούμε να κρίνουμε αυτή καθαυτή την τοποθέτηση, αυτό, όμως, που θέλουμε να τονίσουμε είναι αυτό που λέει συχνά ο λαός μας: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.”
Ο Στέλιος Παππάς, όπως λένε κύκλοι που τον γνωρίζουν, ενδεχομένως να έχει τις ικανότητες γι’ αυτή τη θέση αλλά η τοποθέτησή του δεν παύει εξ αντικειμένου να συνδέεται από την κοινή γνώμη με το νοσηρό φαινόμενο της οικογενειοκρατίας που ενδημεί στην ελληνική πολιτική ζωή, πρώτα απ’ όλα των κατεστημένων αστικών κομμάτων.
Άλλωστε, τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ) βρίσκονται στην ηγεσία τους γόνοι πολιτικών οικογενειών, που δεν θα μπορούσαν να αναδειχθούν, ίσως, στα αξιώματα τους αν δεν είχαν το συγκεκριμένο επώνυμο.
Πέραν αυτού, κύκλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, τόνιζαν στην Iskra ότι οι αναξιοκρατία και οι επιλογές με κομματικά κριτήρια κυριαρχούν στα συμβούλια του ΟΑΣΘ και των εμπλεκόμενων εταιρειών.
Χαρακτηριστικό, μας ανέφεραν, είναι το παράδειγμα του Ντίνου Δημόπουλου ως στελέχους, όπως λένε, των ΑΝΕΛ.
Ο ΟΑΣΘ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας