Ο Παν. Λαφαζάνης στην απεργιακή συγκέντρωση σήμερα των εργαζομένων στην ΕΑΒ

1622
λαφαζάνης

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 15 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχιζόμενη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μνημονιακή πολιτική απαξίωσης και διάλυσής της, τις νέες μισθολογικές και μη μισθολογικές περικοπές τους και για την μη εφαρμογή από την Διοίκηση της επιχείρησης της υπογεγραμμένηςσυλλογικής σύμβασης εργασίας τους.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε στάση εργασίας από τις 12 μ. ως τις 3 μ.μ. Στη συνέχεια με λεωφορεία εκατοντάδες από αυτούς μετέβησαν στην Αθήνα όπου πραγματοποίησαν στη 1 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορείαστο υπουργείο Οικονομικών.
Στην συγκέντρωση τους παρεβρέθηκε ο Γραμματέας του Π.Σ Της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Δημ. Στρατούλη, Μάξιμο Μπόλα και Παναγιώτη Κατίκα, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη και την στήριξη του στον αγώνα τους για δημόσια αναπτυγμένη και ανασυγκροτημένη ΕΑΒ και για την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Τη Δευτέρα 20 Νοέμβρη θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8 π.μ. ως τις 10 π.μ. στο πλαίσιο της οποίας θα κάνουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν το πρόγραμμα δράσης τους.
EAB
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας