Ο Κουρουμπλής σε νέα «Πασοκικά» κατορθώματα: Να θεσπιστεί νησί με αφορολόγητα για κρουαζιερόπλοια!

1745
κουρουμπλής

Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει ο Κουρουμπλής με μια πρόταση του που ανοίγει δρόμους φορολογικής ασυλίας και ανταγωνισμού μεταξύ των τουριστικών περιοχών για φορολογικές απαλλαγές σε μια πορεία που θα έχει αρχή αλλά όχι τέλος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9 FM, τόνισε: «Οφείλουμε να ψηλαφίζουμε την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να ψυχαγωγηθούν μέσα από τη διαδικασία της κρουαζιέρας, στα ενδιαφέροντά τους πάντα και στο πακέτο που αναζητούν και επιλέγουν είναι, να πάνε και σ’ ένα λιμάνι με αφορολόγητα» είπε ο κ. Κουρουμπλής, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την καθιέρωση φορολογικής ατέλειας σ’ ένα μικρό νησί.
«Από τη στιγμή που η Τουρκία και η Αίγυπτος έχουν βγει από το πακέτο της κρουαζιέρας, πρέπει εμείς να αναζητήσουμε ένα υποκατάστατο και εγώ έχω σκεφθεί αυτή τη λύση και σήμερα που θα έχω μια συνάντηση για άλλα θέματα με τον υπουργό Οικονομικών θα το συζητήσω» πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα μπορέσει να πείσει τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου στη συνέχεια να θέσει το θέμα αρμοδίως και σε ευρωπαϊκά όργανα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας