Ο Ισραηλινός Πρόεδρος και η τριπλή κατοχή της πατρίδας μας

2140
ισραηλινός

Δεύτερο σπίτι του Ισραήλ έχει καταντήσει το προτεκτοράτο η Ελλάς των Τσίπρα – Καμμένου, κατάσταση που εγκαινίασε ο μέγας ΓΑΠ.
Δεν περνάει, σχεδόν, μήνας που να μην βρίσκεται στην Αθήνα και να αποστέλλει με μεγάλη υποκρισία “αντισημιτικά” και “αντιρατσιστικά” μηνύματα κάποιος υψηλά ιστάμενος Ισραηλινός, στην πραγματικότητα σιωνιστής, επίσημος. Η Ελλάδα της σφαλιάρας και των μνημονίων, της κηδεμονίας και της φτώχειας, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ “φιλοξενίας” Ισραηλινών αξιωματούχων και προσφοράς “γης και ύδατος” στο Τελ Αβίβ, μα τι λέμε, στην Ιερουσαλήμ, κατά σφετερισμό νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Τώρα ο νέος Ισραηλινός επισκέπτης στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος του Ισραήλ, ΡούβενΡίβλιν, ο οποίος θρασύτατα και χωρίς αιδώ, μιλώντας στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, στράφηκε κατά της ξενοφοβίας και κατά του ρατσισμού.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε Ισραηλινέ Ιέρακα. Χρειάζεται θράσος να μιλάς κατά του ρατσισμού μόνο για τα θύματα των ναζί και να θεωρείς θεάρεστες πράξεις την ενίσχυση της κατοχής, τις δολοφονίες ακόμα και παιδιών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και την μετατροπή της Γάζας σε τεράστια άσκεπη φυλακή ψυχών.
Αλλά ποιος από την κυβέρνηση και του παριστάμενους εγχώριους υπαλλήλους του Ισραήλ θα τολμήσει τον οφειλόμενο αντίλογο στην εξοχότητα του Ισραηλινού Προέδρου.
Όπως η παλιά έτσι και η νέα κατοχή στην χώρα μας είναι τριπλή: Γερμανία, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ! Σιγά, λοιπόν, κοιμούνται τον ύπνο του αδίκου οι ραγιάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας