Ο Ζουράρις και η πολιτική ευθιξία

2218

Ο Ζουράρις, καθυβρίζοντας Ολυμπιακό και Άρη, είχε την ευθιξία, τουλάχιστον να υποβάλλει, παρά την δοκιμασμένη χοντροπετσιά τους, την παραίτηση του. Αυτοί που επί χρόνια διασύρουν την ίδια την χώρα, ποδοπατούν τον λαό μας και ξεπουλάνε ξεδιάντροπα τα πάντα, δεν θα παραιτηθούν ποτέ, αναρωτιόταν “αφελής” συνομιλητής μας στην Ομόνοια. Του είπα με πόνο ότι απέναντι στον Ζουράρι ξεσηκώθηκε σάλος αντιδράσεων από τους φίλους του Ολυμπιακού και του Άρη. Οι “φίλοι” της Ελλάδος, όμως, που υποφέρει και εξευτελίζεται μαζί με τους ίδιους, σε αυτήν την χώρα φαίνεται ότι προς ώρας “υπνώττουν” και είναι “απογοητευμένοι”.
Άλλωστε πολιτική ευθιξία υπάρχει μόνο για τα “μικρά” και “τετριμμένα” παραπτώματα. Όσο μεγαλύτερα είναι τα πολιτικά εγκλήματα τόσο πιο βαθιά είναι η πολιτική αναισθησία για όσους το διαπράττουν. Για τέτοια μεγάλα εγκλήματα και προδοσίες δεν υπάρχει “αυτοτιμωρία”. Τιμωρούνται τα ίδια και οι ένοχοι βαρύτατα μόνο από τους λαούς, όταν αποφασίζουν ότι δεν μπορούν και δεν θέλουν να παραμένουν “ραγιάδες”. Αμήν και πότε!
Υ.Γ. Θα έχει μεγάλη πλάκα να δούμε τον μέγα ένοχο Αλ. Τσίπρα, να κάνει δεκτή την παραίτηση Ζουράρι. Μια τέτοια κίνηση θα μοιάζει έως η πλέον κωμική στο θέατρο του παραλόγου που βλέπουμε:΅”κάθαρση” της κυβέρνησης δια της φυγής Ζουράρι! Ουαί υμίν υποκριτές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας