Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία η συγκέντρωση και πορεία κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

2492

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία και περιουσία!
Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/2/2018) το απόγευμα, που ήταν η πρώτη ημέρα γενίκευσης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, συγκέντρωση στην πλατειά Κοραή στην Αθήνα και πορεία προς την βουλή στην πλατεία Συντάγματος.
Το βασικό αίτημα της κινητοποίησης, στην οποία καλούσαν οι συλλογικότητες που συμμετέχουν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, ήταν η κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και η προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μπλοκ της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών, του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικήςτοπικών κινήσεων και λαϊκών συνελεύσεων από συνοικίες της Αθήνας, του Πειραιά και επαρχιακών πόλεων, αλλά και της Λαϊκής Ενότητας, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τουΕΕΚ, των λαϊκών αντιιμπεριαλιστικών συσπειρώσεων και άλλων αριστερών συλλογικοτήτων.
Κυριάρχησαν τα συνθήματα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «Τσίπρα, τραπεζίτες ακούστε το καλά, οι πλειστηριασμοί σας θα μείνουν στα χαρτιά», «δεν σας θέλει ο λαός, τα μνημόνια κι εμπρός!» κ.ά.
Ξεχωριστή συγκέντρωση κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πραγματοποίησε στηνπλατεία Ομονοίας το ΠΑΜΕ, το οποίο στη συνέχεια πορεύτηκε πίσω αλλά στην ίδια γραμμή με το μπλοκ της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καταλήγοντας στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών.
poreia6
poreia12
poreia9 poreia10 poreia11

dav
dav

dav
dav

mde
mde

mde
mde

mde
mde

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας