Ντελίριο ψεύδους και πανικού του «Χουντονή» κατά ΛΑ.Ε

3547
κοντονής

Είναι τόσος και τέτοιος ο πανικός της κυβέρνησης και προσωπικά του Στ. Κοντονή, ώστε η απώλεια κάθε ίχνους ψυχραιμίας που προκαλεί, γεννάει θυμηδία και ειρωνικά σχόλια.
Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Real News ο Στ. Κοντονής, φωτογραφίζοντας την ΛΑ.Ε, την καταγγέλλει για «μαύρη προπαγάνδα» στο θέμα των πλειστηριασμών, ισχυριζόμενος ξεδιάντροπα και αλαζονικά ότι «περιθωριακές ομάδες, οι οποίες, αφού απέτυχαν να πείσουν το εκλογικό σώμα περί της ανάγκης επιστροφής στη δραχμή, αναλώνονται σήμερα σε κινητοποιήσεις προστασίας μεγαλοοφειλετών, στρατηγικών κακοπληρωτών και κατόχων πανάκριβων ακινήτων με πισίνες».
Κατ’ αρχήν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αποτελεί ευτελή αλαζονεία να ομιλεί ο Στ. Κοντονής με περιφρόνηση για «περιθωριακές» ομάδες, ξεχνώντας τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα το εξωκοινοβουλευτικό παρελθόν του, σε δυνάμεις που ούτε καν αναγράφονταν τα εκλογικά ποσοστά τους. Τότε, όμως, αυτοί που σήμερα, με θράσος και υπεροψία, ο Στ. Κοντονής καταγγέλλει ως δήθεν περιθωριακούς, ήταν εκείνοι που από τις γραμμές του τότε ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μετρούσαν κάθε αριστερή δύναμη με το πολύ αμφιλεγόμενο εκλογικό ποσοστό της και ήταν εκείνοι που πρωτοστάτησαν, κόντρα σε πολλούς από τον σημερινό ξεπουλημένο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο Στ. Κοντονής, μεταλλασσόμενος, αποτελεί τώρα εκλεκτό στέλεχος, για την συνεργασία με τις τότε αριστερές «περιθωριακές» δυνάμεις και «ανένταχτους» της Αριστεράς, μεταξύ των οποίων κινείτο αδιέξοδα ο σημερινός υπερφίαλος υπουργός Δικαιοσύνης.
Χάρη, λοιπόν, στους σημερινούς «περιθωριακούς της δραχμής» απέκτησε πολιτική αναγνωρισιμότητα ο Στ. Κοντονής, για να τους καθυβρίζει τώρα και να ξεπουλά με απίστευτη ευκολία και κυνικότητα τα τότε αριστερά ιδανικά του και να μετατρέπεται σε «γκαουλάιτερ» των πιστωτών και του τραπεζικού κατεστημένου, έτοιμος από καιρό, όπως φαίνεται εκ των υστέρων, να μετέλθει ακόμα και πρωτοφανών αυταρχικών μέτρων χουντικής καταγωγής, για να προωθήσει τα έκνομα και ληστρικά συμφέροντα που εκπροσωπεί.
Όσον αφορά τα χιλιοειπωμένα κατάπτυστα περί προστασίας μεγάλων συμφερόντων, ακινήτων με πισίνες και στρατηγικών κακοπληρωτών, αφιερώνουμε, για να μη λέμε πολλά, στον επαγγελματικώς ψευδόμενο Στ. Κοντονή όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο του λαϊκού Δήμου Ιλίου, άγνωστος τόπος για τον Στ. Κοντονή, όπου εκπλειστηριαζόταν από την Alpha Bank πρώτη κατοικία γυναίκας μεγάλης ηλικίας 60 τμ. για 20 χιλ. ευρώ και για χρέος 25 χιλ. ευρώ. Αν ο πλειστηριασμός αυτός, που ήταν γραμμένος στο πινάκιο, ανεστάλη, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο κίνημα και στους «περιθωριακούς» που έδιναν το παρόν έξω από το Ειρηνοδικείο, πράγματα που είχαν εξωθήσει σε αποχή τους συμβολαιογράφους και απέτρεψαν τον συγκεκριμένο συμβολαιογράφο να προσέλθει στο Ίλιον.
Κατά τ’ άλλα, για περισσότερα σχετικά με το πρωτοφανές αντιδημοκρατικό νομικό έκτρωμα του Υπ. Δικαιοσύνης, διαβάστε σε διπλανές στήλες το άρθρο του Δημ. Σαραφιανού «Κάτω από τον πάτο υπάρχει κι ο απόπατος» και πολλά σχετικά κείμενα της Iskra. Και για να αντιληφθείτε πλήρως τι σημαίνει κυβερνητικός και «χουντονικού» τύπου αυταρχισμός, κοπιάστε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας την Τετάρτη.
Στελέχη της ΛΑ.Ε έλεγαν στην Iskra ότι το «ντελίριο» Κοντονή εκφράζει τον τρόμο της κυβέρνησης απέναντι στο αναπτυσσόμενο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που μπορεί να ματαιώσει τους μνημονιακούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς και τον τρόμο της ειδικά απέναντι στην ΛΑ.Ε, η οποία από τη μια παίζει κεντρικό ρόλο σε αυτό το κίνημα και από την άλλη απειλεί με την αυξανόμενη επιρροή της και την ενωτική της πολιτική το συνολικό μνημονιακό μπλοκ.
Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι πραγματικό περιθώριο σε λίγο θα καταλήξει ο πάλαι ποτέ κραταιός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπόδουλος των πιστωτών και των τραπεζών βαδίζει ταχύτατα προς την πολιτική και κοινωνική κατάρρευση.

Ν.Ζ

1 σχόλιο

  1. Πραγματικός …”Χουντονής”, ο εν λόγω πολιτικός καιροσκόπος της προδοτικής ομάδας Τσίπρα! Πολύ πετυχημένο το παρατσούκλι που του έδωσε η iskra! Το ζήτημα είναι να ξεσπάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα ο λαϊκός ξεσηκωμός, να φουντώσει και να στείλει μια για πάντα στα αζήτητα της Ιστορίας και το “Χουντονή” και τον αρχηγό του και όλη αυτή τη σπείρα των γδάρτηδων που καπηλεύεται ακόμη το όνομα της Αριστεράς. Άλλωστε, η μαφία αυτή μόνο έναν λαϊκό ξεσηκωμό τρέμει! Αν κάνει πως ξεκινά, θα ψάχνουν ελικόπτερο για να το σκάσουν κατά Βρυξέλλες ή Νιου Γιορκ μεριά. Ας γίνει, λοιπόν, πραγματικότητα ο εφιάλτης τους. Όλοι, καθημερινά, ενωτικά κι οργανωμένα, στους δρόμους του τίμιου Αγώνα, για να “ταφούν” μια ώρα αρχύτερα οι εχθροί της ζωής και των ονείρων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας