Νίκη του κινήματος: Η κυβέρνηση πανικόβλητη αναστέλλει τους σημερινούς πλειστηριασμούς

2502
τσίπρας
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών καλεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρ. Λουκάρεως 14) και σήμερα, Τετάρτη, στις 3 μ.μ.

Η κυβέρνηση πανικόβλητη από την μαζικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και από την κοινωνική αγανάκτηση για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, επικαλούμενη την αδυναμία «αστυνόμευσης» των πλειστηριασμών λόγω διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων για την επίσκεψη Ερντογάν και τις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, ζήτησε από τον σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθήνας- Πειραιά, να αναστείλει τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 6/12. Ο Ρούσκας και η ομάδα του, μετά από συνεδρίαση του ΔΣ τους, αποφάσισαν την αναστολή των σημερινών πλειστηριασμών.
Παρά το γεγονός όμως ότι πλειστηριασμοί για σήμερα ανεστάλησαν, το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, η ΛΑ.Ε και άλλες κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες θα δηλώσουν αγωνιστικά το «παρόν» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως 14) και σε όλα τα ειρηνοδικεία, καθιστώντας σαφές ότι ο αγώνας κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν το φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών. Θα είναι στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και σήμερα Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, μέχρι την τελική νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας