Μύλος και γελοιότητες στην «Κεντροαριστερά»: Θα βγάλουν αρχηγό του «φορέα», χωρίς να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι!

2223
μύλος

Μύλος και γελοιότητες στον χώρο της ψευδώνυμης «Κεντροαριστεράς», η οποία στην ουσία έχει την ίδια, πλέον, ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα με τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροσωπεύουν από κοινού, με τις διάφορες αποχρώσεις τους, τη νέα σύγχρονη νεοφιλελεύθερη ψευδο-εκσυγχρονιστική Δεξιά, η οποία συγκοινωνεί ευθέως με την Δεξιά του Μητσοτάκη, με την διαφορά ότι η τελευταία εμπεριέχει και σκληρούς ακροδεξιούς πυρήνες.
Αφού στον χώρο της Κεντροαριστεράς μάθαμε το πρωτάκουστο, ότι εκλέγουν αρχηγό και μάλιστα με πασαρέλα μνηστήρων, ενός πολιτικού φορέα, που δεν έχει ακόμα ιδρυθεί, δεν έχει συντεταγμένες, όνομα και πρόγραμμα, τώρα προς γενική έκπληξη και γέλωτα μέχρι δακρύων, ακούμε επισήμως ότι ναι μεν ο αρχηγός θα εκλεγεί, αλλά τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, ενδέχεται να μην διαλυθούν μετά την εκλογή του αρχηγού! Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός δεν θα είναι αρχηγός νέου φορέα, έστω πολυτασικού, αλλά ενδέχεται να αντιπροσωπεύει μια ιδιόμορφη περίπτωση «ηγέτη», που θα προΐσταται ενός συμβουλίου αρχηγών κομμάτων, τα οποία ενδεχομένως να συμφωνήσουν να συνυπάρξουν, αφού εκ των υστέρων και ανάλογα με τον εκλεγέντα αρχηγό, συζητήσουν για να βρουν… προγραμματική βάση!
Όλα τούτα μόνο στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης και παρακμής μπορούν να συμβαίνουν από πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τον τόπο στο χείλος της αβύσσου και τώρα από κοινού διαχειρίζονται την καταβύθισή του στην άβυσσο!
Ιδού και το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα σενάρια διάλυσης

Τα κόμματα της κεντροαριστεράς θα αποφασίσουν τα ίδια για το μέλλον τους, μετά την εκλογή του νέου αρχηγού.
ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι διέψευσαν σήμερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχουν συμφωνήσει στη διάλυση των κομματικών σχηματισμών, που θα συμμετάσχουν στην εκλογή´του νέόύ´άρχηγού.
Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά τα σενάρια, επισήμανε με ανάρτησή του στη σελίδα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κεντροαριστεράς στο viber ο Παύλος Χρηστίδης.
Ακολούθησαν οι συνεργάτες του Σταύρου θεοδωράκη: Η ίδρυση του νέου φορέα στο κέντρο είναι ο μεγάλος στόχος. Το τι θα κάνουν τα κόμματα θα το αποφασίσουν τα όργανά τους. Σε καμίά περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για διάλυση γιατί υπάρχουν μια σειρά από υποχρεώσεις και νομικές δεσμεύσεις.
Η τελευταία άποστροφή μπορεί και να θεωρηθεί μια έμμεση αναφορά στα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους επιτελείς της Σεβαστουπόλεως, οι λεπτομέρειες για το πως θα πάμε στον νέο φορέα  είναι κάτι που κουβεντιάζεται αυτή τη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας