Μας φταίει ο γάιδαρος, βαράμε το σαμάρι

2114
πλειστηριασμοί

α)Για “Μακεδονικό” και συλλαλητήρια.

Η εκκρεμότητα ονοματοδοσίας της μικρής γείτονας χώρας υπαρκτή όπως και η αναγκαιότητα επίλυσης.
Χωρίς όμως πολιτικό πλαίσιο στο οποίο να καταγγέλεται ο σχεδιασμός ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ για την επόμενη μέρα στα Βαλκάνια, χωρίς να καταγγέλλεται η μνημονιακή πολιτική τάξη και τα μνημόνια ,η ευρωγερμανική κατοχή της πατρίδας, η αριστερά δεν έχει θέση σε αποπροσανατολιστικά συλλαλητήρια.
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να οριοθετήσει,χρωματίσει,στιγματίσει πολιτικά τους εκαντοντάδες χιλιάδες ελλήνων που θα συμμετάσχουν.
Ευθύνη των διοργανωτών το μονομερές πλαίσιο του συλλαλητηρίου, παρά τη συμμετοχή αξιοσέβαστων προσωπικοτήτων του δημοκρατικού- αριστερού τόξου.
Ο υπαρκτός κίνδυνος για την πατρίδα δεν προέρχεται απο τις καθοδηγούμενες, ανιστόρητες,υπαρξιακές,εθνικιστικές ρητορίες των ηγετών του κράτους των Σκοπίων.
Βέβαια η σχεδιαζόμενη παρουσία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στο κρατίδιο αυτό θα πρέπει να βάλει σε προβληματισμό και ετοιμότητα τις γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις στην Ελλάδα.
Ο πραγματικός-υπαρκτός κίνδυνος σήμερα βρίσκεται στα ανατολικά μας ,και ο καθαρός γνήσιος πατριωτισμός,  θα απαιτηθεί εάν και όταν βρεθούμε στην ανάγκη να υπερασπιστούμε την εδαφική μας ακεραιότητα.
β)Όσοι/ες επικαλούνται τον πατριωτισμό της αριστεράς και την προτρέπουν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του μονοδιάστατου χαρακτήρα και πλαισίου απλά “ψαρεύουν σε θολά νερά”.
 
Αυτό δεν αποτελεί θέση αρχών για την αριστερά.
Έγινε φανερό από την Θεσσαλονίκη ακόμη,ότι κάποιοι επιτήδειοι στήνουν καρριέρες και πολιτικές αναδιατάξεις, στον αθώο, γνήσιο μεν, λανθάνοντα όμως ως προς το θέμα πατριωτισμό του ελληνικού λαού.
Για την αριστερά εχθρός είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ,η γερμανική ΕΕ,πού σχεδιάζουν και επιβάλλουν.
Για την αριστερά ο εχθρός σήμερα είναι εντός των τειχών.
Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η μνημονιακή πολιτκή τάξη.
γ) Γίνεται φανερό ότι οι καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω από μια στριμωγμένη, πτωχευμένη, αδύνατη πατρίδα τρέχουν απρόβλεπτα, στην κατεύθυνση που επιτάσσουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων  ΗΠΑ και ΕΕ.
Η αριστερά βρίσκεται μπροστά σε ιστορικές ευθύνες.
Οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τόσο την ηγεσία του ΚΚΕ,όσο και τις ηγεσίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Στην ηγεσία του ΚΚΕ ανήκει κάθε πρωτοβουλία για την συμπόρευση και δημιουργία του αντιιμπεριαλιστικού,αντιμονοπωλιακού, αντιμνημονιακού κοινωνικού και πολιτικού ΜΕΤΩΠΟΥ.
 
Ιδιες ευθύνες βαραίνουν και την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η  ΛΑ.Ε επίμονα,ανοιχτά,έντιμα,χωρίς υστεροβουλία και μικροκομματισμούς, επιμένει και θα επιμένει όλες αυτές οι παραπάνω δυνάμεις της αριστεράς να συναντηθούν.
Αυτές οι δυνάμεις να γίνουν ο κεντρικός πυρήνας,πού γύρω θα συσπειρωθούν και άλλες πατριωτικές,δημοκρατικές,αντιμνημονιακές συσπειρώσεις και κινήσεις.
Ολοι μαζί στο ΙΔΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
 
Ολοι μαζί στα επόμενα συλλαλητήρια,για την ζωή και την αξιοπρέπεια του λαού και της πατρίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας