Μαλλιά κουβάρια στο χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς! Η Γεννηματά στρέφεται κατά Αλιβιζάτου!

2264
Κεντροαριστεράς

Αδιέξοδο και πολλαπλά σχίσματα στον υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό χώρο της ”Κεντροαριστεράς”, στην πραγματικότητα του εθνικά υπόδουλου ακραίου νεοφιλελευθερισμού, παρά την προκλητική ενίσχυση που συναντά από όλη, σχεδόν, διαπλεκόμενη ολιγαρχία.
Με έντονο τρόπο αντιδρά η Χ. Τρικούπη στην πρόταση Αλιβιζάτου, την οποία αποκάλυψε το iefimerida.gr – να βρεθούν όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς για να συναποφασίσουν αναβολή των εκλογών για ένα μήνα.
Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο iefimerida.gr τόνιζαν με έμφαση πως «για εμάς, επί του παρόντος δεν τεκμαίρεται κανένας λόγος αναβολής».
Παράλληλα σημείωναν πως δεν είναι θετικοί σε ένα «Συμβούλιο υποψηφίων υπό τον Ν. Αλιβιζάτο». «Αν υπάρχουν τεχνικά θέματα, τότε υπάρχει η επιτροπή στην οποία όλοι έχουν από έναν ή δύο εκπροσώπους. Αν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα, τότε η επιτροπή Αλιβιζάτου δεν είναι αρμόδια ν’ αποφασίσει, γι’ αυτά υπάρχουν άλλα θεσμικά όργανα» υπογράμμιζαν. Εξηγούσαν μάλιστα ότι δεν μπορούν να υποκατασταθούν οι συλλογικότητες και τα κόμματα/κινήσεις που μετέχουν στο εγχείρημα από μια επιτροπή. «Δεν γίνεται να πάρουν απόφαση αναβολής ο Τζιώτης, ο Γάτσιος και ο Πόντας και να μην έχουν λόγο ο Θεοχαρόπουλος ή ο Παπανδρέου επειδή δεν είναι υποψήφιοι» σημείωναν με έμφαση.\
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του, προς τους υποψήφιους της Κεντροαριστεράς, ο Νίκος Αλιβιζάτος τους ζητά- έπειτα από την απάντηση της WIND- να συναποφασίσουν πρώτον ως προς τη διαδικασία και δεύτερον ως προς την πιθανότητα αναβολής των εκλογών για έναν μήνα.
Στην επιστολή του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, δίνει τρεις εναλλακτικές ημερομηνίες την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συναντηθούν οι υποψήφιοι.
Βασική πηγή: iefimerida.gr, Άγγελός Μοσχοβάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας