Μέγαρα – Πλειστηριασμοί: Παρά την τρομοκρατία, άλλη μια νίκη του κινήματος

3221
μέγαρα

Αντιμέτωποι με αδίστακτους συμβολαιογράφους (συνοδευόμενους με ένα κοράκι) βρέθηκαν σήμερα σήμερα οι Πολίτες Μεγάρων κατά των Πλειστηριασμών, με τη δυναμική παρουσία μελών της ΛΑ.Ε και του ΕΠΑΜ. Τόσο αδίστακτους που με πανούργο τρόπο προσπάθησαν να κάνουν αναγγελία πλειστηριασμού έξω από την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Μεγάρων. Η σθεναρή και αδιάλλακτη στάση όμως των αλληλέγγυων ήταν τέτοια που επέτρεψε ακόμα και την απόπειρα! Πήραμε από τα χέρια της συμβολαιογράφου το δικόγραφο και της καταστήσαμε σαφές πως δεν πρόκειται να αφήσουμε καμιά περιουσία συμπολίτη μας να πέσει σε χέρια τράπεζας ή κορακιών!
Ήταν τόσο αδίστακτη η… λειτουργός του νόμου που κάλεσε την αστυνομία και μετά από λίγο κατέφθασε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, τρεις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και τέσσερα άτομα από τη δύναμη του τοπικού αστυνομικού τμήματος Μεγάρων (τον Ρωχάμη πάντως λιγότεροι τον συνέλαβαν)! Μάλιστα, το κοράκι έφτασε στο σημείο να ζητήσει την κράτηση του Βασίλη Πολυχρόνη, στελέχους της ΛΑ.Ε στα Μέγαρα, με την κατηγορία της χειροδικίας, όμως όταν ζήτησε και ο Β. Πολυχρόνης την κράτησή της και τη μεταφορά και των δύο στο αυτόφωρο, άρχισε να παρακαλάει να αποσυρθεί η μήνυση! Ήταν τόσο για λύπηση που ο Β. Πολυχρόνης την άφησε στο τέλος!
Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη και τους αγωνιστές που συμμετείχαν στην προσπάθεια και οφείλουμε να πούμε ότι αυτές οι μικρές δυνάμεις απέτρεψαν τον πλειστηριασμό, αλλά και την αυθαιρεσία και την τρομοκρατία! Αν αυτές οι δυνάμεις γίνουν περισσότερες, τότε μπορούν να πετύχουν «θαύματα»!
Μέγαρα - Πλειστηριασμοί 01 Μέγαρα - Πλειστηριασμοί 04 Μέγαρα - Πλειστηριασμοί 05

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας