Μάνδρα-Πέραμος: Ανείπωτα εγκλήματα μιας ληστρικής πολιτικοοικονομικής τάξης, χωρίς τιμωρία!!!

2822
μάνδρα

Χλευάζει η ένοχη, κατεστημένη και εθελόδουλη πολιτικοοικονομική τάξη της ελληνικής αποικίας τα αμέτρητα θύματα της και στρογγυλοκαθισμένη στις καρέκλες και τα προνόμια της παρουσιάζεται από πάνω ως ”σωτήρας” και εμφανίζεται, τάχα, ότι ενδιαφέρεται για να αντιμετωπίσει τραγωδίες, όπως αυτή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.
Δυστυχώς, η τραγωδία στην Μάνδρα και την Πέραμο δεν είναι φυσική καταστροφή αλλά προμελετημένο έγκλημα.
Ειδεχθέστατο μαζικό έγκλημα της διαπλοκής πολιτικών – ολιγαρχίας- τραπεζών – εργολάβων με ανοχύρωτα έργα.
Ειδεχθέστατο μαζικό έγκλημα πελατειακών σχέσεων αυθαίρετων σπιτιών και κτισμάτων, αυθαίρετων γειτονιών και πόλεων, που κτίστηκαν σε φυσικά ρέματα με την κάλυψη της βρώμικης πολιτικής τάξης και νομιμοποιήθηκαν με αντίτιμο την παραγέμιση των δημόσιων ταμείων.
Ειδεχθέστατο μαζικό έγκλημα με τις ανεξέλεγκτες κατ’ έτος πυρκαγιές και την απουσία πολιτικής προστασίας των δασών.
Ειδεχθέστατο μαζικό έγκλημα εξαιτίας των ανύπαρκτων, σχεδόν, προγραμμάτων Δημοσίων Επενδύσεων, που κι αυτά στο τέλος περικόπτονται για να πιαστούν οι δημοσιονομικοί περιοριστικοί στόχοι.
Τα νέα εγκλήματα στη Μάνδρα και την Πέραμο δεν μπορεί να περάσουν και αυτά με χειροκροτήματα προς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τους για τα ψίχουλα που θα μοιράσουν και με δήθεν εισαγγελικές έρευνες για τα μάτια του κόσμου.
Τώρα, οι διαχρονικοί και σημερινοί υπεύθυνοι πρέπει να κάτσουν άμεσα στο σκαμνί και να πληρώσουν και κυρίως να ανατραπούν και να φύγουν από εξεγερμένους πολίτες που οφείλουν να σκεφτούν και πρώτα απ’ όλα να πράξουν, διαφορετικά.
Αλλιώς, αυτός ο τόπος δεν έχει σωτηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας